Ahojky Mílo, taky gratuluji už k prvnímu dni třetího měsíce. Zdá se mi, že ta počáteční euforie z nekouření už opadá, už není taková radost jako na začátku, za chvíli to asi budeme brát jako samozřejmost. Oslava byla, všechno v pohodě, mezi nekuřáky jsem zapadla a žádná chuť nebyla. O to větší byla žravost, od pátku jsem radši na váhu nelezla. Já nejsem v jídle tak ukázněná jako ty, doma kokinka, z obchodu s Delinkou, Lentilky po vnučce atd. Ale tím pádem mám pořád ještě rezervu, až budu opravdu hubnout!!! Champix jím pořád půl ráno, nedělá mi problém, tak to balení doberu, a taky si říkám, čím dýl, tím líp!!! Taky zdravím všechny nováčky a moc jim držím pěsti!!! Nedávno jsem byla tam kde vy a už mám 60dní bez! Vydržte a když náhodou zhřešíte, nejde o život, pokračujte dál, on to champix nějak s vaší pomocí zvládne. Vím očem píšu, trvalo mi měsíc, než jsem úplně přestala a nedělala jsem si násilí. Ke konci už mi to vůbec nechutnalo, jako bych ani nekouřila já. Ale trochu se musíte snažit i vy! Přeji hezký čajíčkový večer a pište moc, dobrou noc! Mílo, tvůj rým je nakažlivý! Papa
Přidat nový komentář