Hurááááááá, nekouřím, nesmrdí to tady, dobře se mi dýchá, šetřím za cíga, rodina má radost, mám co jsem chtěla!!!!! Tak máš Sigrid reagovat na to, že konečně nekouříš, a ne smutně konstatovat, že máš pořád chuť!!! Bude to lepší a lepší, uvidíš. Mílo, ty webovky jsem našla ještě před tím, než to ten nějaký admin zrušil, díky! Teď trošku nestíhám, tak málo píšu. Měla jsem tady vnučku Lusinku, dělali mi poslední plastové okno, jinak už mám všude, na chatě i doma, ale toto bylo největší a nejproblémovější/ díky firmě, už jí mám plné zuby, nespolehlivá nedodá to co má, zapomene na parapety, katastrofa!/ Ale už je to hotové, už mám taky dovču, malá už odjela, tak hurá na úklid! Nekouření zvládám, ale nedá se říct, že chuť by nebyla. Já vím, že 12 týdnů je hodně, budeme začínat 13, ale už jsem jednou nekouřila půl roku a spadla jsem do toho znovu. Nesmím ani jednu, ale jsou situace, kdy bych si klidně práskla, fakt jo. Včera jsem napsala dost dlouhý příspěvek sem, ale zmizel a už jsem ho nenašla. Není to poprvé co se mi to stalo a asi nejsem sama, že? Všechny váz zdravím, nováčkům fandím a držím pěsti, hlavně Sigi, z 50 až na nulu, tomu říkám úspěch!!!! A hlavně pište, pomáhá to nám i vám!!! Papa
Přidat nový komentář