Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Zdravím Vás všechny, dnes je to 90 dnů co jsem snědla první tabletu ,82 dnů co nekouřim a 30 dnů co již neberu ani tablety. Stavy asi takové jak je tu popisujete,někdy mě přepadne smutek,že si už nezakouřim a přitom jsem se sama rozhodla,že už nechci kouřit a přeci se mi hlavou někdy honí takové hovadiny, potom zase naskonalá radost, že už konečně nekouřim tak nevím ,nebývá to často ale stane se, že mě to přepadnetak jdu k počítači najedu na tuto diskuzi a vím,že mi to pomůže. Někdy se musím smát co všechno při tom odvykání zažije. Vím jistě,že už kouřit nechci a proto se s tím musím nějak poprat, slabý výhonek nejsem tak doufám, že to dokážu. Přeju vám VŠEM i sobě ať se nám jenom daří , hodně spokojených dnů VŠEM zdraví Lída
Přidat nový komentář