Tak jsem 13. den a Chmx a pořád ještě kouřím. Asi jsem byla "hodně" závislá. Moc díky za příspěvky, kde je psáno, že to může trvat i déle. Už jsem začínala mít obavy, že překouřím i Champix. Díky. Snad to přijde později. Holt jsem to já, nemůžu mít nic jednoduše.
Jo a k tomu přibývání váhy. Před několik lety jsem měla několik kilo nahoře a náhodou jsem potkala kamaráda, který míval asi 130kg (když jsem ho potkala tak vážil 85kg). Nepoznala jsem ho. A prototože jsem hodně "rozežraná" a ještě dělám kuchařku, tak diety u mě neuspějí. Ten můj kamarád, kterého jsem potkala mi řekl, že se mu povedlo takhle zhubnout pouze tím, že jedl minimálně 5x denně, ale menší porce. Světe div se, ono to funguje. Začala jsem jíst z dezertních talířků (protože to vypadalo dobře, že je plný a ne na velký poloprázdný talíř). Jedla po 2 hodinách, někdy i hodině a půl. Pak jsem zjistila, že vlastně jím od rána do včera. První měsíc ani deko, chtěla jsem s tím seknout. Manžel mě podržel a řekl, že si tělo musí zvyknout, že opravdu dostane najíst a měl pravdu. Druhý měsíc začala jít váha pomalu, ale jistě dolů. Jedla jsem úplně všechno, žádná omezení a poslední jídlo jsem si dala klidně i v 10 večer. Fakt to funguje. Do dneška jsem hlavně nic nepřibralaa to už zase "žeru" jak mlejn, ale s přibývající váhou po chmx na to budu zase začít. Zkuste to, uvidíte.
A já doufám, že se mi povede přestat kouřit. Nejhorší je, že mi to pořád chutná. Moc jsem se rozpovídala, tak končím. Ahojky lidičky
Přidat nový komentář