Ahojky Sigrid a všichni nováčci! Nebojte, za chvíli už budete tam, kde my. Sigrid, nikde není přesně určené, kdy příjde ten čas, kdy s tím sekneš. Doporučuje se 8den, ale asi to není pro všechny stejné. Já jse se snažila ten 8den přestat, ale bylo to silnější než já. Kouřila jsem od tohoto dne ještě 20dní, tak, že jsem si dala dvě za den, další den nic, pak tři, pak zase žádnou, pak tři dny nic a další den 2atd. Někde to mám poznačené, jak jsem bojovala. Až jsem si řekla dost a ono to zabralo. (Ale já jsem si říkala dost i předtím a nepomáhalo to.) Asi všechno chce svůj čas, někomu stačí brát chmx 8dní, někdo potřebuje měsíc. Podstatné je, že už 54 dní nekouřím!!! Champix beru jen půl denně ráno,když jsem si vzala celý, bývalo mi špatně ještě večer. Teď jsem v pohodě, ale prášky chci brát ještě aspoň 2měsíce, pro sichr.Nemusíte se řídi podle mne nebo podle někoho jiného, tělo si zřejmě řekne samo, ale trochu té pevné vůle tam musí být. Budeme vám držet pěsti všem, určitě to zvládnete!!! Za chvíli budete radit novým nováčkům a divit se, že jste to dokázali . Mílo, jaká byla oslava? Nebo už u vás doma euforie opadla a berou tě jako nekuřáka? Já tu výhodu nekouření nejvíc pociťuji, když mi přijede vnučka, nemusím nikam jako na nákup, za kámoškou pro něco důležitého, prostě dostat se ven, navíc už mě začla napodobovat se slanou tyčinkou. Všem radím, než kouřit potají, to radši vůbec!!!! Váha je zatím stejná- v pondělí ráno 2kila navíc, v pátek ráno jen 1kilo. Víkendy jsou hrozné na jídlo, ale nedej si, když si to uvařím. Mílo, a co ty tabulky? Zapoměla jsi na mě, že? Až si vzpomeneš a budeš mít čas, pošli je, prosím!
Přeji hezký zbytek víkendu a pište, potřebujeme to i my i vy!!!! Papa
Přidat nový komentář