Milá Věro, presne také pochybnosti a nálady som mala aj ja. Champix som začala brať vďaka jednej žene v inej diskusii, keby nebolo nej, nezačala by som, pretože môjmu zdraviu to veľmi neškodilo, i keď mám už dosť rokov. Začala som 12.júna (června) a mojou najväčšou motiváciou bola sloboda a potom peniaze. Sťažovala som sa tak ako Ty a ona povedala okrem iného aj to, aby som sa netrápila, že stále fajčím a nemala komplexy z toho, že iní skončili skorej. Desať dní som fajčila dosť, ale zo dňa na deň menej a menej, až som skončila na troch cigaretách denne a každú som fajčila na trikrát. A fajčila som ich mimo kávy, mimo televízora, mimo počítača, mimo čítania atď., teda snažila som sa pomaly odvykať fajčiť, stála som pri okne, potiahla párkrát z cigarety, uistila som sa, že mi nechutí, ale vydržala som tak až do poslednej cigarety, ktorú som doma našla, 17 dní som fajčila. Dnes je to deviaty deň, čo som si nezapálila, ale stále mi niečo chýba, miesto cigarety si uchlipnem kávu, poťahujem paipo, šermujem rukami, než si uvedomím, že zbytočne, že cigaretu nenájdem. Ale neboj sa, nie je také ťažké odolať, keď berieš Champix. Rada by som vydržala, ak sa už neozvem, zlyhala som.
Přidat nový komentář