Ahoj, delší dobu jsem se neozval, poněvadž jsem myslel, že tato diskuse byla zrušena. Rád bych se s vámi podělil o pár zkušeností a možná i dal pár rad pro nově začínající. Možná jsem jeden z mála co se vám tady k tomu přizná, ale já jsem se stal opět recidivistou, a 6. června si dal cigaretu a do dnešní doby asi 40 kusů, což není moc, ale pořád to vyjde tak na 2 denně. Jenže vám musím taky říci, proč tomu tak bylo. Champix jsem začal užívat 3. dubna, 14. dubna jsem přestal uplně kouřit, vše mi šlo, jak po másle, říkal jsem si,jak je champix skvělá věc(on skutečně je), fyzický příznaky mi zmizely uplně, cítil jsem k cigaretám odpor, sportoval jsem, na fotbale se mi dařilo, chtěl jsem přibrat, motivaci jsem měl obrovskou. Zhruba do půlky května jsem chx bral pravidelně, smál jsem se lidem co kouří, plíce se mi pročistili, cejtil jsem, jak se mi lépe dýchá, akorát jsem byl pořád takovej prázdnej a bez života, to jediný mě trápilo, když nepočítám přírustek na váze,(viz mé příspěvky na jaře) což bylo vedlejší. Jenže zhruba tak někdy 15. května, jsem chx začal vynechávat, ani ne úmyslně, prostě jsem si nevzpomněl ani, že bych ho měl užívat, neboť jsem necítil potřebu kouřit, fakt jsem na ty cigára nemysleĺ. Vzal jsem si ho jen tehdy, když jsem pocítil slabé nutkání, tzn. třeba jednou denně, nebo obden. Navíc jsem si řekl, že do dalšího balení už nepůjdu, když potřebu kouřit nemám a taky jsem chtěl blbec ušetřit. Jenže osudového 6. června jsem měl nějaký splín a zapálil si, a od toho datum do dnes cca 40 cigaret. Chci to řešit dál, champix za to nemůže, je to jen moje blbost, že jsem nedodržel dávkování, jinak si myslím, že bych za chvíli oslavil 90 dní bez cigaret. Proto jestli můžu doporučit všem začínajícím tzn. i opět sobě:-).-( dodržujte dávky, chápu, že to neni nejlevnější, já taky takhle přemejšlel, přitom jsem prohulil už desítky tisíc, hlavně nemyslete si, že když vám hned zmizí fyzický příznaky, že jste z toho venku. Skutečně dodržujte dávkování, já dříve nebyl kdovíjaký silný kuřák, ale alespoň se z toho teď dokážu poučit(doufám:-), nikomu nic nevyčítám, našel jsem chybu u sebe a to je důležitý myslím. Champix je skvělá věc, určitě pomůže hodně lidem a doufám, že i na podruhý mě:-)
Přidat nový komentář