Tak vás vítám v dalším prac.týdnu, mám pracovní víkend za sebou, vše jsem ustála bez kouření, ale ještě mám 2 balení champ., doberu ho,ale už si nyní snižuji dávku.
Mám dnes odpolední tak jsem běžela ráno na hřbitov a tam mne čekalo nemilé překvapení, že se u nás na hřbitově krade to jsem věděla, ale že to potká nás jsem se bránila věřit a potkalo, udělala jsem krásnou mísu s muškáty a afrikány, piplala jsem to doma už od února, fakt to bylo pěkný,no a mísa je pryč,no co mám povídat, v té chvíli jsem se nezmohla na nic, je mě to moc líto, a právě v té chvíli chut na cigaretu byla moc silná,ale věřte,zvládla jsem to, je mě moc smutno, nějak to na mne dolehlo, už jsem si myslela že odchod muže zvládám,ale bohužel.
Zítra to budou 2 měsíce co jsem si nezapálila, a chci aby to tak bylo dál, jen pořád nevím,jak se naučit bez toho mýho chlapa, někdy to jde, ale někdy to prostě stále nezvládnu, bojím se ročního výročí, bojím se udělat pořádek s jeho věcmi, nejde mě to.
Nechci aby mne někdo litoval a pod., ale dnes je mě opravdu hodně smutno.
Mám nyní doma maroda, syn má sádru,tak ho opečovávám, nyní vlastně mám na povel dva byty, a to je dobře, musím pořád o někoho pečovat, protože když už by mě nikdo nepotřeboval, tak nevím jak bych tu změnu zvládla.Prominte, že píši jak píši ale dnes je mě opravdu na nic a vám se tady svěřuji. tak se držte a nekuřte!!! ahoj
Přidat nový komentář