Inzerce https://www.lekarna.cz/blackfriday/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=blackfriday

Asentra 50

Máte, prosím někdo zkušenosti s AD Asentra? Dostala jsem je od lékaře na svoje úzkostlivé depresivní období asi před přechodem. Nikdy jsem žádné prášky nebrala, snažila jsem se vše zvládnout sama ale už to nešlo, hodně mě to komplikovalo život.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
jiřka všem

holky přeju vám hezkej novej rok 2011 at je lepší než ten letošní

Ivča

Milá děvčata. Už dlouho jsem tu nebyla. Většinu času trávím u lůžka své maminky, která pomalu odchází přímo před mýma očima. Musela jsem navýšit Asentru na 100 ráno a 50 večer. K tomu sem tam nějaký Lexaurin a jakž takž prežívám. Když si přečtu přispěvky dědka, tak se málem osypávám. Ženské, a je nás tady většina, mají zcela jiné problémy spíše se odvíjející od hormonů. Ale to chlapi nikdy nepochopí.Mějte se všichni v rámci možností dobře. Moc na vás všechny vzpomínám a přeju zítřejší den bez těch pitomých panických depresí ptrotože jak Nový rok, tak po celý rok. Hezký Nový rok Verči, Megi, Monče, Jiřce, Oli, Kačence i Františkovi, který už to vše asi neřeší a já mu to moc přeju, prostě všem vám, kteří jste na tom stejně jako já a z počátku mi pomohly vaše dopisky a teď mi pomáhá jen to, že na vás všechny myslím a vím, že v tom nejsem sama. šťastný rok 2012 přeje Ivana. Jo a ještě k tomu alkoholu. Jednou za rok jezdím se třemi kamarádkymi k moři. Tam si nic neodepřeme a nepozorovala jsem nějaké zhoršení, takže dnešní přípitek, či malá opička za krkem- nic se neděje.

Ivča

A všichni vidíte, že ještě k depresím přibývá Alzheimr. Samozřějmě, že vám všem přěji do roku 2011.Ivana

Verca

Ahoj holky jak pak se mate?A co ty Jirko jak pak jste to vyresily stim vasim malim?Ja co beru Asentru 100 tak jsem lepsi,ale nechci to zakriknout...13 ledna jedu k jednomu leciteli,tak jsem zvedava co semnou vyvede:)Ivco tobe preji at to vsechno zvladnes,protoze to co prozivas je strasne tezky!!Budu na vas na vsechny myslet a preji vam do noveho roku jen zdravi,lasku a pochopeni!!To je pro nas asi nejdulezitejsi...

Monča

Ahojte všichni! Ivanko, děkujem za dopisek! Moc mě mrzí co prožíváš, nezbývá jen říct, drž se, moc na tebe myslím!!!!! Vím přesně o čem mluvíš, já jssem v podobné situaci zase s tatínkem. Verčo to je bezva, že se cítíš líp!!!! Moc ti to přeju! Holky souhlasím, že ta naše psychika má hodně společného s hormony, mě bylo už tak dlouho dobře a teď mám zrovna přd svými dny a psychika šla dolů, dnes mám náběh na úzkosti, pozorování se, motání hlavy, bolest páteře, atd., brrrrr! Verčo pak nám napiš co ten léčitel, to jsem zvědavá!!! Moc na vás všechny myslím a přeji jen to nejlepší do Nového roku, hlavně zdraví a knečně psychickou pohodičku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jiřina všem

ahoj holky včera to na mě taky dolehlo taková menší deprese, ale musímj to překonávat.Dej vědět jak si dopadla s tim léčitelem mně doktorka doporučila Lipovej čaj a mátu Hezkej novej rok.

Verca

To je jasny ze dam vedet uz se tesim,protoze je prej moc dobrej.Jdu tam jeste s tetou ktera ma cistu na vajecniku...Tety kamaradka u neho byla s 10 cm cistou a do pul roka cista uplne zmizela...Muzete se podivat na jeho stranky www.benediktus.cz jmenuje se Jaroslav Zelenka...Jirko ja piju medunku je prej na uklidneni,ale zkusim ten lipovej s matou:)Monco ja kdyz jsem mela pred svymi dny tak mi bylo taky na prd.. pocit motani se hlavy,vnitrni tres a z toho pak klepacka jako brno,uzkost,pozorovani se a hledani nemoci,buseni,tlak na prsou a jsem hrozne neprijemna!!!!!Vsimla jsem si ze jsem ted hrozne lekava...Drz te se vsichni a verte ze bude lip!

Ivča

Moji milí - všichni. Takový Nový rok, jak prožívám já letos, bych nepřála ani nejhoršímu nepřiteli. Maminka má dnes šílenou krizi. Ráno mě a sestře řekla, že už nechce dál, že ji všechno bolí a ať se všichni máme moc rádi. Myslím, že hodina H nastává. Pro mně je to nesmírně skličující, při každém klepnutí mi píchne kolem žaludku a stav úzkosti je přímo nesnesitelný. Dívat se na to, jak někdo odchází, den po dni je slabší a už jen šeptá, nechce nic jíst, musíme ji obracet, je to hrůza. Okamžitě si začnu představovat svoji smrt a to je k zešílení. Je mi na zvracení, klepu se jak ratlík a na silvestra jsem nevypila ani decko. V únoru mám jít k novému cvokaři, tak uvidím. Už se nemůžu dočkat. Zkusila jsem ráno i večet 100 mg Asentry, ale bylo mi blbě od žaludku, tak jsem se vrátila k těm 150, ale jakmile nastane taková zátěž na nervy, tak jsem totálně v pr....... Všem vám moc přeju, abyste nikdy nic podobného nemuseli zažít. Tak zase někdy pa. Ivana

Jiřka Ivče
1x

ahoj holkaak drž se je to hrozný před +č lety mi umřela máma před rokem jsem deně jezdila za pradědou umřel za 3 měsíce po hospitalizaci ale bylo to hrozný ale bylo mu 80 krásnej věk a ted se starám o jeho ženu 82 letou prababičku astma a artroza a jiný věci tak vim trochu co to obnáší po dědově smrrti mi řikala že už nechce žít a takoví ty divný řeči tak na tebe myslím drž se.Holky ted mě ty dny nějak rozhodily kluka jsem řešila a nějak jsem nemohla spát a ten silvestr a dneska mám nějakou tísen na hrudi tak jak jsem se radovala tak nic moc ale uklidnuju se beru prášky 24 den tak to je prej ještě takový střídavo oblačno tak se držte ahoj a dejte vědět jak vám je

Verca

Ahoj Ivanko moc me mrzi co prave ted prozivas musi to byt neco hroznyho.Nikdo si to neumi predstavit dokud si tim sam neprojde...Je to horsi o to,ze je to tvoje maminka,clovek kterej ti dal vzivote vsechno...Doufam,ze cas tve rany alespon trosku zahoji drz se!!!

jiřka všem

ahoj holky dneska je to 25 den a začala jsem as 50 celou ráno a je mi jako bych zase začínala bolest hlavy třes nechut k jídlu je to normální poradte mi mám v tom pokračovat mě z kraje když jsem brala as50 půlku bylo líp než ted co s tim mám vydržet? a jak je vám taky míváte ztuhlí krk

Verca

Ahoj jiři ja jsem zacala brat as 50 hned celou a bylo mi silene....tres,ztuhle svaly hlavne v nohou a nejhorsi to bylo a jeste nekdy je kdyz si lehnu,paleni kuze a i psichycky jsem na tom byla hur nez pred tim..Po tydnu se to zlepsilo tak na 4 dny a pak mi zacalo bejt zase na prd...Doktorka mi to zvedla na 100 a to uz jsem zadny vedlejsi ucinky nepocitovala spis jen pomalou ulevu...Ale celou dobu co jsem pouzivala as 50 tak tres,ztuhle svaly,paleni atd. bylo na denim poradku nekdy vic nekdy min...Doktorka mi rikala ze davka as 50 je pro 15 lety deti,tak nevim...A jakto ze si navisila vzdyt si psala,ze ti doktorka rekla at zustanes u ty pulky.Udelalo se ti hur?Me bylo nejhur vzdycky rano a ani ted to neni upne ono,ale porad je to lepsi nez nazacatku....

Verca

Jo a ta nechut jist ta je normalni to ja mam taky a je pravda, ze potom co jsem zacala brata as 100 tak ta nechut byla trochu vetsi,ale pomalu se to vraci do normalu...

jiřka Verče

já měla brát as půlku týden a pak celou ale do toho jsem dostala antibiotika tak doktorka říkala abych vydržela s pulkou a bylo to dobrý ale ted přes silvestra mi zase začalo bušení navali a pocit strachu třes atd tak jsem navíšila a bylo mi hůř ale jenom chvíly a pak se to srovnalo tak uvidím.dík za radu já počkám asi týden a pak bych šla doktorce diky

Lucie

Můžete mi nkdo poradit, kdy přestane ten průjem? Brala jsem půl a nic, celou a nic a teď jsem si vzala jeden a půl a je to tady, musela jsem kvůli tomu už zase odejít z práce a špatně mi je vždycky jen ráno, tak už mám hrůzu že ráno musím vstát a jít tam..

Jiřka všem

ahoj verčo dneska jsem byla u dr na kontrole a dala mi další 3 krabičky 50 a dneska jsem si jí ráno vzala jsem sice spocená ale nemám třes ani uzkost tak je mi celkem faj doufám že to vydrží a jak si dopadla . lucie já beru as 26 den někdy mám průjem někdy zácpu někdy křeče že by mi prasklo břicho ale vše je po asentře vydrž ono se to srovná dneska mi řekla dr že třeba až 3 měsíce to bude trvat

Lucie

3 měsíce...tak to jsou vyhlídky :-( (ale jinak pocity okolo zažívání mám strejné :-(

Verca

Ahoj holky ja jsem po Asentre prujem nemela spis mi bylo spatne od zaludku a mam nekdy bolest bricha...Dneska mi volala ta cvokarka,tak mame schuzku ve stredu.Vubec nevim jak to bude probihat nikdy jsem u psychiatra nebyla....Jiři to je dobre ze ti uz lip ja uz se taky cejtim lepe,ale nechci to zakriknout..

jiřka verče

no doufám že ty stavy už se urovnají někdy je to hrozný a to mi z kraje bylo fajn pak zvrat tak uvidim a to mam ještě dosta menses tak mám taky strach co bude

Verca

Lucko v nezadoucich ucincich je prujem psany.....prejde to nebuj

Verca

Ja taky doufam ze se to casem urovna uplne,pred chvilkou mi bylo zase na prd...tres,tezky ramena,unava,uzkost,zimnice a buseni,ale jen chvilku,tak doufam ze se to nevrati...Pred mensesem mi bylo taky ouvej,ale to uz je udel nas zen:(Ach jo chtela bych tak strasne moc bejt jako driv...

jiřka verče

jo snad se dočkáme ted jsem dodělala oběd pro děti příjdou ze školy už se těšim náš mladej se rozešel s tou holkou tak jsem trochu klidnější a manžel bude celý leden doma podniká tak si to může dovolit a je taková moje opora tak jsem ráda tak napiš budu se těšit

Verca

Ja jsem dnes nevarila mame rajskou ze vcera,tak jsem mela o praci min...Jsem na matersky,tak si pul dne uzivam s dcerou a dalsi pulku s manzelem:)Chodime ted casto na prochazky a to je supr,protoze mame kolem krasnou krajinu hlavne ted v zime:)Jiři ty chodis ke cvokari?Chtela bych vedet jak to tam probiha?

Jiřka verče

ne ja k cvokaři zatim nechodim jsem u obvodáka ale kdyby to nezabralo tak mě prej pošle ke cvokaři ale mě by to nevadilo teta tam chodí už 2 roky každej čtvrt rok na kontroli a deně večer píše jak jí bylo a co a jak a pak chodí k psycholožce 1 měsíčně na hodku se vykecat to je taky dobrý tady de o to že psychyatrička ti muže psát léky který nemuže obvodák prej tak uvidíme co bude ale dneska mi řekli abych nevysazovala ad že to každýmu zabírá a když mi zabrala půlka a pak se to na3 dny zhoršilo že to nic není to se stává tak zkoušim navíšit na tu 50 a kdyby něco tak ještě můžu navyšovat ozvi se

Verca

No me to navyseni pomohlo a doufam ze na dlouho,ale mohlo by to bejt lepsi...Vis co se mi dnes stalo?Zacala jsem mit najednou na par vtrerin hořko v puse,takze mi hned zacaly behat hlavou sileny scenare o tom jakej mam nador na mozku atd....pak jsem si ale vzpomela,ze jsem si mazala rty jelenim lujem a tak jsem se zkusila namazat znovu a projistotu jsem namazala i manzela a zjistily jsme ze to byl ten jeleni luj...Tak tady alespon vidis co jsem za magora....Nicmene porad si nejsem 100% jista ze je to tim lujem:(porad to ve me hloda....Snad to tak bylo....Jsem blazen:)

verče jiřka

to mi povidej ty chmury to je věc tak si zejtra písnem jak nám je kluci si poručily svíčkovou tak budu dělat i domácí knedle tak at je nám líp

jiřka Ivance

ahoj jak je tobě a co maminka jak to vypadá drž se holka já tu měla pro babičku dneska taky doktora ta zima pro ty starý lidi taky neni dobrá tak se drž a napiš

jiřka verče

ahoj tak dneska je mi uplně šíleně od půlnoci nespim brečim bolí mě břicho no hrůza a co vy nebude to tim zatměnim

Lucie

Zajímalo by mě, jak mám s takovými stavy chodit do práce :-(

JIŘKA VŠEM

DNESKA STÁL CELEJ DEN ZA PRD DOUFÁŽ ŽE BUDU ASPON SPÁT MĚJTE SE

Monča

Jiři, je to možný, že je to tím zatměním. Počasí má na psychiku vliv a taky u nás ženských i menstruace. Ale neboj, bereš ad zatím krátce, všechno se upraví!!! Já jsem pocítila větší změny až půl roce braní a furt ještě nejsem úplně ok. Někomu to trvá dlouho. Ale co víš, třeba se ti uleví už co nevidět! Moc ti to přeju!

jiřka Monče

holka díky dneska to byl horor ted jsem si dala sprchu a pujdu spát mám strach i z noci taky mám před menstruací.manžel byl chudák dneska vedle v noci byl se mnou vzhuru i přes den byl se mnou.doufám že zítra bude líp dík za podporu

monče

Ahoj moni tak tak až dalece po pu roce zatim je mi dobře jinak před menzes to zakolisa ale je to na dobre cestě drž se paaa megi

jiřka všem

ahoj holky jak je mě dnes trochu líp 4den navýšení a je to jak když vás to hodí na začátek taky jste to měli ale dneska jsem k tomu dostala menses tak ten včerejšek byl fak hustej ale na dnešek jsem spala dobře akorát cejtim ještě třes a stuhlost za krkem a co vy jak je,

Monča

Jiři bude to jen lepší, bylo ti tak hrozně určitě tím menzes. Já to taky tak mívám. Jinak z noci jsem mívala taky strach, nědy jsem se probudila a nevěděla jsem kde jsem a tak. Pak mi to v zápětí sice vždycky docvakalo, ale i tak to byla hrůza. Megi, to jsem ráda, že píšeš! Myslela jsem na tebe jak ti je. Je super, že je ti dobře!!!!! A snížila jsi na těch 15mg?

pro holky

taky jste měli problemi se stolicí bud průjem nebo zácpa a břicho jak když vám tam cestujou hadi.jinak díky za povzbuzení

jiřka všem

ahoj holky potřebuju poradit s tim bolenim břicha měli jste to někdo je to hrozný já nevim mám navíšeno 5 den a je mi nanic a ještě mám menses je to krátká doba na zlepšení dneska jsem brečela jsem uplně rozhozená a co vi

jiřka všem

holky ted jsem mluvila s doktorkou a na ty křeče v břiše mi napsala prášky mám je brát na noc že se mi uleví tak jsem zvědává měl jste to taky někdo ?

Verči,Jiřce, všem

Ahoj moje přítelkyně. Děkuji za slova podpory, maminka už je v agonii a pořád jen opakuje " konec, umřít, mít klid..... Nevím jestli bych to be Asentry zvládla. Dnes v noci jsem naspala asi tak hodinu a půl. Pořád ji jen poslouchám jak dýchá, jak se pohne tak jsem auf, ale dnes jsem si přečetla na internetu pěkný článek o umírání.Trochu mě to osvobodilo, vím, že ji musím nechat v klidu odejít a ne nad ní pořád stát a vlastně jí nedopřát klid. Stavy, které tady popisujete mívám taky, dnes ráno jsem měla pocit, že dostanu infarkt, někdy že mám nádor, prostě pokud se mi objeví nějaká nevysvětlitelná potíž, tak si to hned převedu do té své bláznivé češtiny.Moc mi pomáhá, že vlstně každou z nás trápí nějaký stav, všem přejia, aby to tak nebylo, ale na druhou stranu mě uklidňuje, že v tom nejsem sama, že nejsem snad až takový magor. 6e se v noci probudím a nevím kde jsem se mi stává velmi často, ale ještě horší je stav když si myslíte, že jste vzhůru a nevíte kde jste,nemůžete mluvit ve spánku se posadíte a teprve potom zjistíte, že to byl jen sen. Někdy jsem moc ráda, že se probudím a že vše se mi jen zdálo. Všechny se držte a bojujte, bojujte, zvítězíme.Ivana

všem Holkám

ahoj holka drž se a věř mi že maminka bude mít klid a úlevu od bolesti, tebe to bude trápit ale musíš myslet na její pocity a trápení že se jí u leví myslim na tebe.holky a jak je dneska vám ja rano trochu depka ale ted líp.a co to bolení břicha taky jste to některá měla napište prosím

pro holky

holky co je s váma žádná nepíšete já mám dneska 6 den navíšení a konečně přestaly křeče v břiše a zimnice ted mám zase pocení a průjem ale každopádně je to lepší než včera a co vy?

Dědek
1x

chlamydie

pro verču

ahoj verčo prosím tě jak vypadaj ty tvý bolesti břicha já si myslela že mám slepák jak mě píchalo v bříše do toho ještě menses a doktorka mi dala superdophylus na střevní kultůru že ty prášky to je driják a já měla před tím ještě ty antibiotika tak ted se všeho děsím

Ivča

Milé přítelkyně . Považuji za slušné vám sdělit, že dnes v 11.45 došla moje maminka konečně klidu. Strašně moc jí to přeju, už má klid , který já rozhodně nemám. Jím 100 ráno a 50 asentry večer, ale už mám v sobě snad 4 Lexauriny a pořád mám pocit, že odpadnu, hlavu mám jako vymetenou, třesu se jako po týdením fetu a hrozně se bojím noci. Bolí mě za hrudní kostí, takže mi straší v té vymetené palici, že budu mít infarkt. Asentra je asi dobrá, ale na tak vypjaté situace je asi přece jen krátká. A navíc mi přibyla panická deprese z umírání, protože to bylo jen pro velmi silné povahy. Musím se však vzchopit, protože zítra musím vyřídit spoustu věcí, ale možná když nebudu sedět a jen přemýšlět a pozorovat se, tak se mi třeba trochu uleví. A ještě mě postihla šílená žravost po sladkém, takže mám další důvod se nenávidět. Ale doufám, že čas vše zahojí, ale užívání AD se asi nezbavím až do smrti. Vám všem přeju hodně sil a klidu, málo depek a starostí. Ivana

Ivče od jiřky

ahoj přítelkyně příjmy mojí hlubokou soustrast .ted to budeš mít holka těžký ale musíš to překonat mamince ted bude lehko od bolesti a všeho mysli na to a drž se

Jana

Pro Ivču Přijměte mou hlubokou soustrast, tuším, jak se cítíte, doufám, že to nejhorší již máte za sebou. Mě zemřela maminka loni v červnu, bylo to vysvobození pro ni i pro mě po cca půlroce umírání. To bolavé tělo s proleženinami, nevědoucí pohled, nefungující orgány atd.. mě dovedlo až k antidepresivům. Konkrétně k Asentře, která mě zklidnila do té míry, že jsem se nebyla schopna vybrečet, pustit emoce ven ze sebe. Nosila jsem tu zadřenou třísku v sobě asi do října, kdy jsem s AD skončila z vlastní vůle. Doktor mě sice varoval, že může přijít recidiva v zimním čase-jenže pak je jarní únava z nedostatku slunečního svitu a bla bla bla,,,,no to bych se bez těch bobulí už nikdy neobešla. Tak si říkám, že holt někdy mám den blbec, kdy se mi nechce ani vylézt z pelíšku, vyčistit zuby, namazat si ksichtík, to jistě znáte. No pak to vše překonám , přece nejsem taková srágora, odpoledne vezmu trekingové hole a hodinu funím po kopcích městem-u nás je to jen hore kopcom dole kopcom. Jen jsem chtěla ještě napsat, že veškeré příznaky, co tu popisují diskutéři jsem měla také a vše jsem moc prožívala, nyní si připadám sice více zranitelná, ale současně jaksi v realitě s kterou musím denně bojovat. Jenom to je ten život a jiný nám nikdo nedá. Odpusťte, moc jsem se rozepsala, jen chci říci bradu vzhúru, zase bude lépe, jen chtít. Jana.

Verca

Ahoj holky nemohla jsem napsat driv,protoze jsem mela rozbitej internet...Precetla jsem si vsechno vase psani a zase jsem se ujistila v tom,ze jsem moc rada za tuhle diskuzi:)Ivanko doufam,ze to trapeni co ted prozivas bude den odedne mensi....Ja vim lehko se to pise kdyz jsem si nic takoveho nezazila,ale pred 4 mesici jsem zachranovala sousedky maminku mela mrtvicku a infarkt najednou...Bylo to hrozny pro me jako cloveka kterej ji jen znal,takze pro jeji nejblissi to musela bejt silena rana....Jsou to 4 mesice, sousedka bere AD a porad neni v pohode,takze si myslim ze na tohle jsou AD kratky..Hlavne se drz!Jiřko me boli hodne zaludek a obcas mam krece do bricha,ale vzdy jen chvilku....Jo a kdyz jsem mela pred mesickama,tak mi bylo silene a docela se bojim dalsich:(Jak ti je ted?Byla jsem u ty cvokarky a docela me uklidnila...dala mi takovou knizku jmenuje se PANICKA PORUCHA A JAK JI ZVLADAT a tam jsem se docetla o vsem co me trapi...Dokonce se mi obcas stalo ze veci co se kolem me dejou se vubec nedejou,takovej pocit neskutecna a tam jsem se docetla,ze to k memu problemu patri,takze se mi ulevilo,protoze jsem si myslela,ze jsem cvok...Rekla mi,ze moje lecba je tak na rok hm tak mam docela dobry vyhlidky ne:(Piste

jiřka verče

ahoj tak to si mě uklidnila mě taky bolý žaludek i žlučník vždycky se mi to v břiše prožene zapíchá pak mám větry ale taky mám stuhlý svaly jako kdybych byla v posilce a zas to povolí dneska á 9 den navíšení a konečně nemám průjem budu končit menstruaci tak jsem ráda .kamarádka mi nabízela že chodí taky ke skvěý cvokařce tak počkám měsíc kdyby se to nelepšilo tak bych tam taky šla .měla jsem strach že mám slepák .jinak po psychyce spocená ale celkem v poho syn je taky v poho jak se rozešel s tou holkou .tak mám trochu klid.verčo a jak dlouho máš ty křeče já beru ad měsíc a čtvrt kdy se to tak asi srovná?napiš dík

Verca

Ahoj Jiři beru Ad o den pozdeji nez ty,takze skoro stejne....Ty krece mam porad a jak pises ty pak i vetry,ale docetla jsem se ze pri nasem stavu se to deje(vty knizce),ale urcite se to casem srovna...Taky jsem mela stuhle svaly hlavne v nouhou nejvic vecer,kolikrat jsem z toho nemohla usnout nebo jsem se v noci budila upne napnuta a neslo se povolit....To uz skoro nemam,ale ted mam zase stuhlou pusu treba se pristihnu ze si tlacim zuby o zuby,tak se povolim a zachvilku to mam zase...No proste porad neco...Jsem zvedava kdy budeme mit konecne klid....

jiřka verče

jo to máš pravdu s těma zubama já měla do rána uplně kousnuto v puse jak tisknu ty zuby k sobě a to břicho třeba půl dne nic a pak začne píchat do toho mě pálej stehna jak z posilky namožený už aby bylo líp ale v tom letáku u léku ohle všechno je ale jinak jsem v poho relatyvně

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

78%
22%
Zatím hlasovalo 166 lidí
reklama https://www.lekarna.cz/boiron-oscillococcinum-1-g-granule-30-davek/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=Boiron_oscillo

Mohlo by vás zajímat

Alergie na chlad

Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.

Strupy v nose

Dobrý den, jsem nachlazený a mám rýmu. Udělaly se mi strupy v nose, kterých se nemůžu zbavit. Je to bolestivé a nevím si s tím už rady. Co bych na to mohl použít, abych se toho zbavil?

Otužování zlepší dětem imunitu

Že jsou vaše děti zase nemocné? Předejděte dalším nemocem dobrou prevencí, kterou je otužování.

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce