Ahoj dievčatá,
všetky si vás pekne pozdravujem. Tento víkend sa mám ako na hojdačke. Raz som aktívna, inokedy sa mi chce len spať a spať... Už som z toho riadne nervózna. Včera som sa konečne dokopala a išla do mesta. Bolo nádherné počasie, na námestí boli snovbordisti a fristailisti (píšem to nesprávne, viem, ale nechce sa mi prekladať to do angličtiny). Bolo tam veľa ľudí, nádherná atmosféra. Ale, keď som prišla domov, chytila ma taká únava, že som sedela bez pohybu v kresle asi 4 hodiny a čumela do bedne... Ešte jedna vec: dostala som ponuku opäť pracovať v novinách. No, dávno som to nerobila, tak som sa zľakla. Nepovedala som ani áno ani nie. Teraz sa nad tým trápim ako blbec. Nie že by som nevedela písať, alebo nájsť dobrú tému, aj fotografovať viem, ale... BRZDA v mojom vnútri opäť zaúradovala. Prečo si tak neverím, keď som svoju prácu milovala a mala v nej úspechy?! Zatiaľ som o tom nepovedala mužovi ani dcére, lebo viem, že ich reakcia by bola: BER TO, MÁŠ NA TO! Hovorím to len vám, holky moje zlaté.
Na tie hemeroidy je dobré aj zmeniť stravovanie. Veľmi škodí karí rorenie a ostré jedlá. Strava by mala pozostávať s ľahko stáviteľných zložiek: cereálne pečivo, ovsené vločky, sušené švestky, biely jogurt s probiotikami, hodne zelenej listovej zeleniny a veľa obyčajnej čistej vody, aby sa trávenie zlepšilo a stolica bola mäkšia, čo umožní lepšie a menej bolestivé vyprázdňovanie. A, hlavne, nejesť veľa rafinovaného cukru - sladkostí... Ja mám tiež hemer. a riešim to predovšetkým úpravou stravy. Samozrejme, že k tomu treba pridať i lieky či maste...
Verča, dúfam, že Snehulienka bola krásna a nebolo okolo nej 7, ale aspoň 77 šťastných trpaslíkov! Ivanka, ak má tvoja lekárka na teba len pol hodinu čas, tak všetko, čo jej chceš povedať, si napíš v krátkych bodoch na papier. Na nieč nezabudni a o všetkom hovor!
To, že nás mnohé naši blízki nechápu - je len tým, že oni depku nemajú, teda, vôbec nevedia precítiť naše pocity a často sa im zdá, že si vymýšľame, tak nás nútia do nejakých činností. Keď sa pokúsime niečo veľké urobiť a nepodarí sa nám to, tak sa začneme obviňovať, že sme nemožné, zlé, šibnuté... Ale, to je sprostosť. Postupujme len malými krokmi, nedávajme si veľké ciele a všetko sa časom dá do poriadku. Nechcem byť múdra a poučovať, len to tak cítim. Nedávno mi napadlo, že je to zvláštne, že nik okrem mňa zo Slovenska sa na tejto stránke neobjavil. Tak sa cítim ako votrelec.
Pa, všetky si vás zdravím. Kačenka.
Přidat nový komentář