Upřímně si nemyslím, že by operace byla řešení. Takto zřejmě chronické záněty nefungují. Po tak dlouhé době tam dole nemáš jen bakterie, ale i další bordel, který ti kultivace nezjistí!! To ti neříkám jako teorii, ale jako fakt! Proto ty problémy. BIOREZONANCE je základ k nastolení k tvé léčbě. Tam ti zjistí všechny příčiny a zátěže (Zátěže o kterých ani nevíš, že existují, ale pak ti dojde, že to je logické). Mě v kultivacích vycházeli jen nějaké ,,bezvýznamné bakterie". A komplikace jsem měl jako většina zde. Na biorezonanci mi zjistili, Mycoplasmu, Ureoplasmu, EBV viry, Papilomaviry, Gardnerellu, prvoci, plísňové zátěže, těžké kovy, elektrosmog a další věci. Těžké kovy máme všichni, to samé elektrosmog atd.. Zjistí ti to i intolerance na potraviny, které tvojí léčbu komplikují, nebo nepouštějí dál. + Jak zde již bylo zmíněno, tak AIP protokol. Po tolika antibiotikách musíš mít střeva v hajzlu a z nich ti jdou další toxiny do těla. A už vidíš ty souvislosti? Jak se chceš uzdravit, když tělo už samo o sobě je zatíženo z kovů a dalších věcí. A hlavně pak je tu strava. AIP protokol. Je náročný, ale další klíč k uzdravení. Pořádně nastudovat, nejlépe si zaplatit trenérku na toto. Tohle jsou první kroky, které musíš podniknout na tvé cestě, bez toho se nehneš z místa. Moderní medicína ti udělá transplantaci srdce, udělá z buchty borce, ale na chronické problémy je krátká.
Přidat nový komentář