Ahoj kluci, již před časem jsem pročítala tuto diskuzi a musím napsat, že mě je fakt líto, co zažívate. Zvlášť HONZA, jsi bojovník a. Ale proč jsem se vlastně dostala až k vám ...před rokem mě nesnesitelně začalo bolet kolem uretry (klitorisu). Po skoro 2.5 měs. týden co týden návštěva mého gynekologa. Nic neviděl, jsem zdravá a je to bizarní. Když jsem se dotazovala, zda nemohu mít zánět nebo infekci, tak kde bych co měla.....šla jsem k obvodnímu, z moče zjištěna infekce. Nasazen Amoksiklav. Nic. Odeslána na urologii. Vzala mě stěr a Ureaplasma urealyticum. Vůbec jsem nevěděla která bije.... Když mě řekla, že je to sex.prenosna nemoc, malém jsem spadla ze židle. S manželem jsme 22 let a jsme si věrní, i když se vám to zdá neuvěřitelné. Přeléčení Azitroxem včetně dětí kvůli WC. Bolesti se začaly prohlubovat, už mě bolelo podbřišek, zevní rodidla, nesnesitelné píchání vlastních chloupků (omlouvám se, snad vás nepohorsuji). Mezitim, jsem byla ve FN HK v ambulanci pro poševní diskomfort. Tam mě dobrák doktor řekl, ať U.U. neřeším, že to má kde kdo. 4,5 měs.resil PH (vysoké) po všech těch ATB vymlácené laktobacily. Úleva žádná. Stav se zhoršoval. V srpnu mě na moji žádost vzal opět stěr z uretry, pozitivní. Měla jsem už hrozné bolesti v podbřišku, ostré bodavé bolesti do moc.trubice až jsem se ohýbala bolestí a brečela. Napsal Doxyhexal na 10 dní. Mezitim jsem jela ještě do Prahy na soukr.gynekologii, kde vše v pořádku a Urea už chronická a Doxy na 10 dní málo. Šla jsem tedy k urolozce, a zkusila ji říci, že chci ATB na těch 8 týdnů jak tu radil Honza. Taky jsem se jí asi 2x dotazovala, zda je možné zjistit nějaký titr nebo jak je pomnoženo a citlivost. Prý se to nedělá u Ureaplasmy. Brala jsem tedy Doxyhexal+ Ciplox skoro 60 dní. Přešly největší bolesti a záškuby. Ale bohužel ten diskomfort trvá a bolesti jsou tlumené ale jsou. Teď na kontě.steru negativní. Bohužel pozdě se mi podařilo dohledat článek od MUDr. Štroblove vedoucí mikrobiologie, že existuje test sada s 11 druhy ATB pro zjištění citlivosti. Ukazovala jsem to své urolozce, jen kroutila hlavou, že to nikdy neslyšela. Na imunologii mě teď v úterý potvrdila primářka, že citlivost se na to normálně zhotovuje, ale soukr.urologoe šetří. Vždyť bych si to zaplatila.... stačilo se zeptat. Teď už je urea negativní, tudíž citlivost není z čeho zhotovit. Psychicky jsem na tom špatně, mám dvě krásné malé děti, skvělého chlapa, který pořád věří, že se uzdravil, a bude to dobré. Neskutečně se trápím, protože vím, stejně jako vy, že bolesti se nezbavíme. Na Imunologii mě i řekla, že by to zkusila oblbnout nějakými AD na čas. Jedné holcine to pomohlo, Siranalen (na bázi Pregabalinu) asi po 2 letech postupně vysazovala a dnes je bez obtíží. Vím, že ureaplasma je pořád někde v buňce zapouzdřená, jen není zachytitelná, část se asi zlikvidovala, ale ten zbytek mě dělá všechny ty obtíže. S manželem jsem nebyla už přes rok, neumím si představit, že by trpěl jako já. Ani s kondomem to prý není bezpečné. Vůbec nevím, co dál. Snad jen jít třeba na jaře na stěr, aby byl pozitivní a koupit si tu test.sadu na svoje náklady 5000Kc a poslat do laborky aby zhotovili citlivost. Nezkoušel někdo z vás ATB nitrožilně v nemocnici? Prý je toto podávání ATB několikrát účinnější. Přeji vám všem hodně síly a co nejméně bolesti a trápení. Honzo, drž se. Myslela jsem na Tebe víc než často, jak Ti je. Kdo nezažil, tak nepochopí.
Přidat nový komentář