Ahoj Chlapi, co tu čtu tak hodně z Vás tu ma podobné problémy, problémy, které bohužel mám i já.
Všechno začlo tím, že jsem se snažil zvýšit pitný režim. Nikdy jsem nepil moc tekutin max 1L-1,5L denne, chtěl tím pádem zvýšit přijem tekutin a zvedl to na 2,5L samozřejmě jsem po tom začal lítat na záchod, jak divej. To byla moje největší chyba v životě od té doby, se v tom plácám. Nejhorši pro mě bylo, že jsem začal mít neustále pocit nutkání na močení chvilku po vyprázdnění. Zašel jsem k doktorovi, udělali mi test krve a moči a všechno negativní. Poslal mě teda na Urologii, kde mi předepsali Spasmed a řekli mi, že musim pít minimálně 2,5L denne a to je koloběh, do kterého jsem se zamotal. Bral jsem prášky na potlačení nutkáni na močení a pil podle jejich vzorců denne 2,5L. Nicméně psychicky jsem se tomu hodně poddával a bylo to i s těma práškama spíš horší než lepší. Na záchod jsem lítal strašně často i když jsem už nedodržoval pitný režim, pil jsem podle sebe. Když jsem zašel za Urologem, že mi to nepomáhá, tak mi napsal jiný prášky Urizia po kterých mi bylo hrozně.
Už jsem se k němu nechtěl vracet a našel jsem si Uroložku, která mi předepsal nejdřive 2 antibiotika na slepo, když nezabrali, tak solifenacin, který nezabíral a následně toviaz + omnic tocas. Uďelala mi i cystoskopii a všechno prý v porádku. Problémy s častým chozením na malou jsem měl jak na střídačku, jeden týden dobrý, další týden horší. Do toho začli problémy na hrázi, pocit jako kdybych byl tam dole pořád zatnutý, když jsem dal nohy k sobě tak jsem mel pocit, jako bych měl golfový míček u prostaty v sevření. Ráno když jsem se v posteli protáhl, tak mě vždycky bodlo na hrázi. Doktorka si semnou nevěděla rady a udělala mi další testy na moč, sperma a krev a všechno v pořádku, šup další antiobotika. Nic nezabralo, bral jsem pořád kombinaci omnic tocas + toviaz cca ještě 4 měsíce pak jsem se nato vykašlal, protože to nemělo žádný efekt pro mě. Vysadil jsem to a přiznaky byly lepší, sice se mi to pořád střídalo ale bylo to lepší.
Nicméně mi to nedalo a opět jsem si zašel k jinýmu urologovi s tím, že mam nepříjemné pocity na hrázi, když si sednu, nebo když dám nohy k sobě a nutí mě to často na močení. Udělal mi masáž prostaty, poté mě poslal vymočit se a vyšly mi pozitivní testy na enterococcus faecalis > 10^5 CFU/ml.
Předepsal mi antibiotika Unasyn na 10 dní, poté jsem se cítil skvěle, bez příznaků nic. Když jsem k němu po 10 dnech došel na kontrolu, tak jsem mu ani nestihl říct, že se citím dobře a už mu řekl, že mam bakteriální prostatitidu a že se to nedá léčit. Že se s tím musím naučit žít. Byl jsem z toho tak zdrcený, že mi doktor řekl tohle, že v dnešní době vlastně neexistuje lék a nebo metoda nato, jak se s tím vypořádat.
Odcházel jsem z ordinace zdrcený se slzama v očích. Nicméně nehodlal jsem to vzdát, když mi nikdo z těch urologů nepomohl, hledal jsem o tom víc. Obrátil jsem se na na alternativní medicine, kde jsem jezdil za paní a pil primo odvary, které mi nechala sestavit na míru. Bral jsem je cca 6 měsíců a udělalo se mi líp
Přidat nový komentář