Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj Heli, tak tvoje problémy se nastartovaly vyloženě tím úrazem - zatraceně, viď!To mě mrzí, zvlášť,když před tím si problém s krč.pát.neměla.Jen je škoda, že doktoři nejednají rychleji- mohou nám ušetřit spoustu trápení. Já se také trápím ,z velké části , díky nespolupráci a liknavosti doktorů - neurolog mě stále léčil konzervativně, stále ať vydržím, že s tím umím bojovat už dlouho a operace prý je risk - no ,a mohla sem to mít za sebou! Sama sem si našla Dr.Máce , a teď jdu k němu zas na kontrolu - ale , jak říkám, -momentálně delší dobu nějak vegetuji, přežívám, ty akutní, velké bolesti teď nemám - jelikož se bojím a moc se hlídám - ale nebaví mě to a trápím se! Mám necitlivý ukazovák, což je stres jak hrom - a ktomu mě zlobí ta bederka - jak sem stále ve strachu a stresu , tak se to vše hroutí! Tolik let stěmi zády bojuji - ale tentokrát mě to nějak porazilo a ne a ne se z toho dostat! Ale to jistě většina zná, tedy ti, co jim problémy přetrvávají- záda to je ohromná bolest a trápení.Všem držím palce. Říkám si ,jsou to nervy , ty dorůstají a regenerují se , tělo někdy dokáže zázraky - tak musíme bojovat - ale někdy chybí síly ! Helenko, ber to taky tak - měla si dvě vážné operace , tělo potřebuje zregenerovat - dej si čas - po operaci je to jiné, chce to víc rekonvalescence a hojení - tak vydrž! Dr. Máca se mi též jeví jako odborník a celkem fajn - ale kdyby těch lidí neměl tolik - pak je toho na něj , myslím moc - a přitom máme tolik otázek ! A určitě ti řekl, že to chce čas. Tak se opatruj , měj se hezky a hodně štěstí a sil ! Zdravím tě , a ozvi se ! Páá.Rena.
Přidat nový komentář