Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Zdravím.Je mi 40 mám 3děti a 11let se léčím s krční páteří s částečným ůspěchem ted uz jen neúspěchem.Již nic nezabírá takže 26.1.2010 jdu na operaci do vojenské ú.nem. operatér MUDR.Vaněk takže děkuji za chválu na něj jsem o trochu klidnější.Jak jsem se dočetla zřejmě to nebude operace poslední jelikož mě čeká odstrabění výrustků asešroubování tit.šroubem a náhrada ploténky,která se potkala s výrůstkem a skřípla mi míchu bohužel nad ní mám vyjetou další ,ale ještě né tolik tak budu doufat,že chvíli vydrží.Neustále sypu nějáké lékya injekce a kapačky a rehábkoa a nic už nezabírá několikrát denně cvičím a nosím límec na spaní jinak bych se ráno nehla doufám,že budu patřit k těm kterým operace alespon od nejhoršího pomůže,protože už mě z toho křivého postoje a chození bolej silně celý záda.Od 1.12.jsem na neschopence protože se mi udělalo v práci v autě zle jsem řidič a nemohla jsem ani vystoupit z auta.Jinak pro ty co rehabilitují at po operaci či před ní jediné co mi na 3neděle pomohlo od všech bolestí a i od neskutečného hučení v hlavě bylo jít ležet na rhb.oddělení v nemocnici Turnov je to tam super a výborný nový primář Mudr.Bašta.Ležet na 14 až 21 dní s rehabilitací a cvičením zabírá.P o operaci se s ním ihned domluvím .Tak všem co nás čeká operace držím palce všem co se ještě nerozhodli neváhejte dostane vás to i psych. Přeji všem at je lepší rok 2010.
Přidat nový komentář