Ahojky děvčata ( - :
Jani,jak je? Mé úplné začátky začaly před 3 roky,pobolívání krč.páteře,a pouze při záklonu hlavy se mi točila hlava.To trvalo 2 roky.Pak ze dne na den zlom /poslední rok / bolest páteře obrovská a motání hlavy už celé dny bez rozdílu polohy hlavy a těla.Při tom zhoršení jsem okamžitě věděla že je něco jinak a hůř.Přidala se slabost v nohou,posl 3 měs i rukou.Neurol mě před tím rokem poslala na MR-pouze hlavy kvůli motání.Tam nalezena cysta jak vejce.S ní mě poslali na konzultaci do liberce,Prý ji budem sledovat .Na bolesti krčky stále nikdo nic,jen rehábky,masáže mi dávali..Což mě štvalo.Tak jsem menším podvůdkem si dala MR krčky udělat vlastně sama (-: když jsem měla jít na druhou kontrolní MR té cysty v hlavě,řekla jsem že v liberci chtějí i MR krčky /nechtěli,to já chtěla) Cysta se nehýbe prý ji mám od naroz.Ale krčka nález velký-totál ztlačená plotna C5 a mám lehce načatou i C 6.Hned na MR mě tam vzal dr dozadu,ukazoval mi nález a říká hned řešit.Takže nenechat se odbýt ! Takže mě v budoucnu čeká i C 5,snažila jsem se v Liberci je donutit ( - : at to udělají najednou,ale prý je to ještě na pár let.. To co ty máš se štítkou jsem pár let mívala bez štítky-velké třesy,bušení srdce,tachykardie,nemoct dýchat,slabost,pocit vyždímanýho hadru jak já říkám....Byla jsem stále po pohotovostech a u dr...Vždy se to pak svedlo na asi psychiku,protože se nic jinak nenašlo...Tachykardie mi ale zústala,mám už 4 roky přeskoky srdeč rytmu,takže mi asi 50-100 denně zabuší či přeskočí srdce,což normálně cítím.Zatím se s tím nic nedělá,prý to není nebezpečné.V liberci mi anesteziolog ted řekl,že by se to teda určitě řešit mělo..Jani asi by jsi se měla vyvarovat pádú a skokú a tak.Pádu z koně bych,se asi bála nejvíc.To tvé zabrnění ruky při zvedání miminka /říkám miminko i 29+21 letým synúm (-: / je evidentně od výhřezu a útlaku páteře,někdy je to v jedný vteřině pěkný překvápko jak přijde nečekaná a nová bolístka,stav, vid?..Bolest hrudníku až pod lopatky je též jasná záležitost od páteře,všechno tohle znám..To potěší vid? Není to ve zlém ale líp vše člověk bere když ví že to nemá sám,a že je to vůbec taky známý a ne ojedinělý.Drž se Jani a NEPADAT ! Teda padat, ale na neurochirurgii ( - :
Hani co rehábky? Já taky vypadám že mi nic není,holky v práci by mě už braly,je divný když mě vidí že vypadám normálně,tak jak jim vysvětlit,že ono to tam ještě asi tak úplně dobrý není..a že TOHLE si chci odmarodit do hlubky a důkladně.Budu v tomhle nekompromisní,Rekla jsem si 3 měsíce a pokud bude třeba,tak budu doma i dýl..Operace je daná a zdraví jen jedno.Tak taky nespěchej.
Romance 2, bych asi lázně určitě doporučila..Máš Romčo tyhle bolesti hned po operaci?Nebo ti to začalo až dýl? Já se lázním normálně bráními.Ale můj dobrý známý mudr mi řekl at tam mažu,že mi to fakt doporučuje.Nelhal by mi.Určitě nechci letos,pokud se rozhodnu ,tak příští rok,lázně mají být od 6-12 měsíců po operaci.. Ale ty s tím co po operaci máš bys jet měla možná co nejdřív,tam bych sázela na to že ti pomůžou.
Renčo,je fajn že jdeš na novou MR,takže to budeme vědět hned víc a čerstvý nález si myslím že rozhodne co dál.Chápu že tě neurolog vystrašil tak jsi se ztáhla,ale my dnes už tady víme,že názor jednoho mudr je málo ! Tak už s tou gynek operací vyčkej na vysledky krčky.Jen nechápu proč ti tu gyn operaci neudělají,jsou přece pod krk různé podložky a límce aby si tě udrželi v pevnu při operaci.Dle mě ztráta času,mohla jsi mít gyndu už za sebou.
Dášo,napsala jsi nám novou diagnozu DRAZDENI KRCNI PATERE..Tak máme trochu vysvětlení,co je to to naše pobolívání rukou po operacich-vlastně i před operací,což se objevuje vetšině.Je jasný že to chce čas.Ty už jsi doma taky od listopadu,jak to vidíš dál? Asi se ani nebudeš pokoušet jit do práce když ruka stále brní vid?Mohly ti to rozbouřit i lázně,to se stává.
No to jsem teda fakt příšerná,takhle dlouhej dopis tady snad nikdo nemá..
Tak se všechny opatrujte a chci o vás vědět...( - : papa ivana
Přidat nový komentář