Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahojky,já byla též na konzul.v Bohunicích, loni v říjnu a Dr. Máca naznal, že oparovat by se to mělo , ale že vidí jak sem vystrašená a zatím , že bojuji , tak uvidím a po čase se mám zastavit - co jak dál. Mám problémy s bederní - ale teď hlavně s krční . cca 5-6 roků sem to zvládala , ale před rokem mě to pořádně skříkplo - tak kapačky, léky , atd. Zatím ten rok agresivní bolesti taky nemám - ale šetřím se moc. Ovšem byl tam útlak nervů,hrozná bolest vystřelující do l.ruky - no a od té doby té ruce "uhýbám",šetřím ji, a nejvíc mě štve ,že zůstává necitlivý ukazovák l.ruky.Proto ti též píši , že moment. akutní bolesti taky nemám , ale trápí mě tyto " pozůstatky " a tak řeším dilema, zda jít do operace , či ještě vydržet ???!! Vedu ovšem omezený život - a to mě stresuje a nebaví !!Nejsem zvyklá nic nedělat Dr. Máca říkal, že akutní to není - ale neví , co to udělá dál . A tobě řekl, ikdyž si teď bez bolesti tak operovat hned??? Každop. on ví co dělá , a když máš odvahu tak to se cení a jdi do toho- to trápení nemá cenu!! Já se stále trápím a už sem z toho vyčerpaná i po psych.stránce. podívej na Moničku, byla u Dr.Mácy, je to bojovnice a je v pohodě!! tak držím palce, a ozvi se, jak si na tom.!!JINAK POZDRAUJI VŠECHNY OSTATNÍ HOLKY - ALE NIC PO MĚ NENÍ, MÁM CHŘIPAJZNU!! Holky , schovejte si vtomto hrozným počasí zádíčka do tepločka !! Ať nás pak nezlobí. Pááá.R.
Přidat nový komentář