Dobrej lidi ,tak nevím co se mnou bude prošla jsem vším co tu píšete aa je mi stále hůř,každý doktor tvrdí něco jiného a já ve41letech se třema dětma jsem živá mrtvola.Před rokem se mi udělalo v práci špatně hnula jsem si hlavou při vystupování z auta,měla jsem potíže s krční už dřív,ale neurol.udělal rg a řekl,že jsou to jen deg změny.Ted to bylo ,ale jiné motání,necitelnost,slabost levé rukz,bolest od ramene,rozmazané vidění pocit na zvracení,tlak z krku do hlavy ,bolest kr.páteře.Na pohotovosti jse m skolabovala a zvracela po kapčce mě bylo líp,ale akutní stav trval.Ct ukázalo osteofyty bna c6-7 zužující pát.kanál,oteochondrozu,spondylozu,myelopatii...dle toho jsem byla poslána na neurologii Liberec lležet,tam mri ještě zjistily výhřez c2-3 na 3mm.Řekli,že to ještě není operativní,že mám rahabilitovat.Tak jsem ehabil.a po půl roce jsemse v práci opět zhroutila a před nemocnicí mě vyndávali z auta ,protože mě brněli ruce i nohy o hlavě ani nemluvím.Dostala jsem zákaz pracovat kapačky a rhb.Po roce jsem stále na rhb už 6kol kapaček nemůžu léky na bolest,protože mi neurol.přivodil chrom gastritidu množstvím léků.Poslední akutní stav před 14 dněma trval 6neděl opět kapačky rhb myolastan.Tentokrát už to bylo na hranici krk a hrudní páteř zcela jako z olova ,tlak do hlavy až mi lezly oči z důlků a popraskaly žilky,necitlivost,slabost levé ruky ,brnění ,pálení obou ruk i nohou špatná motorika neudržela jsem ani tužku,tak silné hučení v hlavě ,že to bylo na zbláznění,rozmazané vidění,zvracení,ztráta rovnováhy měsíc jsem nespala téměř nejedla,po kapačkách trochu lepší po rhb někdy spíš horší.Poslední MRI listopad lordoza,spondyloza,osterochondroza,protruze až výhřezy plotének c3 c5 c7 osteofyty zužující pát kanál.Nikdo už neví co se mnou.Do 39 jsem dělla fitnes,pak předcvičovala ,jezdila na kole na lyžích stavěli jsme barák a ted nevyžehlím,neuvařím neudržím hlavu dlouho dole ale aniv záklonu při špatném pohybu či přeležení či změně počasí je ze mě opět živá mrtvola.Takže mě konečně opět posílají na neuroch.v Liberci na novou MRI a vyšetření.Pocity mám smíšené ,protože mě už jednou poslali domů.Děkuji za jakoukoliv radu či doporučení či přímo zkušenost s touto diagnozou a kde ji operovali.Jitka
Přidat nový komentář