Již 3 roky válčím ze streptokoky. Začátek: koková angína v délce 7 měsíců. Tonsilektomie odstraní strepťáka pouze z mandlí nic víc, jinak jej máte dále. Strepťákovi je to celkem jedno, potom atakuje DCD, průdušky, hrtan, patrové oblouky, dásně, svaly, nervy, klouby, srdce, oči, uši a jiné orgány. I po vaší smrti bude strepťák dál žít několik set let a zabíjet další tvory pod zemí i nad zemí. Tonsilektomie někomu pomůže, někomu však může výrazně pohoršit, je to loterie, ale protože jde o nevratný proces doporučuji velice pečlivě uvážit. Já jsem mandle vyléčil reverzní metodou a extrémní hygienou, ale strepťáka to vůbec nezajímá, teď mám streptokokové léze na dásních a lehký zánět stř. ucha. Bohužel všechni známí, co podstoupili vynětí mandlí jsou na tom daleko hůře, než předtím (hlasivky v kolapsu, infekce DCD, zápaly plic aj.) Každopádně to, že se nám aktivoval strepťák je vina postiženého : stres, nedostatečná hygiena dutiny ústní, chození v zimě bez čepic a rukavic, kouření, práce v prašném prostředí, špatné životní prostředí, nedostatek tělesných aktivit atp. To jsou věci, které se všechny dají ovlivnit a strepťáka tak zatlačit, že léky a operace nejsou nutné. Zabít strepťáka nejde, opravdu to není možné....
Přidat nový komentář