Netuším,jestli tu je někdo z roku 2015..Rivotril,Diazepam,Lexaurin...všechny tyhle léky odstranují napětí,právě z toho vnitřního napětí by se mi klepalo asi celý tělo.....kdysi jsem byla zdravá holka,v 8 letech mne začal sex.zneužívat vlastní děda....pak už to jelo,abych byla schopná sexu coby dospělá-alkohol.cigarety,léky,drogy ne.......začínala jsem na diazepamu,pak lexaurin,dnes Rivotril.Má.li někdo Rivotril na obrnu lícního nervu,neví,která bije,příčina u něj neni psychická a Rivotril je pouze k uvolnění mimického svalstva.....má-li ho někdo jako já-k odstanění psychického napětí,úzkosti,paniky,pak bet něj nebo něčeho podobného se neobejde.Když má někdo cukrovku a bere inzulín,těžko ho začne pomalu vysazovat,Rivotril zkvalitní život,umožní žít....a vždycky je něco za něco...žít v křeči,třesu,v úzkostech a být tady o 10 let dýl nebo si škrtnout pár let,ale žít život,který se dá životem nazvat-to je to.oč tu běží,myslím. Zvedat si dávky,pít k tomu alkohol,to je blbý,pak už to ale neni na Rivotril.Rivotrilu jsem vděčná,že mohu existovat,malovat obrazy,radovat se-Začala jsem Diazepanem v roce 1983 a je rok 2015.Vystudovala jsem,mám 3 zdravé syny/vysadila jsem v těhotenství léky/,pořád se něco učím,maluju...ale mám neuvěřitelně silnou vůli. Mějte ji i Vy všichni. Lilie
Přidat nový komentář