Jsem hrozně ráda, že existuje tahle diskuse, i když je to hloupé, ale jsem ráda, že v tom nelítám sama. Před dvaceti lety po porodu jsem začala trpět depresemi, které byly spojené se stavy úzkosti a paniky...brala jsem snad skoro všechno - vesměs BZD - Neurol, Lexaurin, Seropram, Prozak, zkoušeli, co na mě zabere...bohužel jsem na tom byla psychicky jak na houpačce a řešila jsem to kombinací s alkoholem, co je samozřejmě to nejhorší, co člověk může udělat. Poslední moje psychiatrička mi předepsala Rivotril, který beru už asi osm roků a k tomu mi na spaní dala Amitriptilin...a když se můj stav zhoršil, tak mi akorát zvýšila dávky..dopadlo to tak, že jsem se loni během vánoc v kombinaci s alkoholem vědomě předávkovala amitriptilinem..odvezla mě RZ a dva dny jsem byla na dýchacím přístroji, pak jsem se probrala, v což nedoufali, protože na JIP-ce konstatovali, že každej jinej už by to měl za sebou. Teď jsem dopadla tak, že léky - rivotril- samozřejmě strašným způsobem změnily mé chování a beru 4 - 6mg denně, ale vůbec nic na sobě necítím...už jsem závislá, ničí mi to manželství, protože jsem blbec a krizové situace řeším tím, že se napiju, dokonce jsem nedávano fyzicky napadla svého manžela...to byla poslední kapka, chci z toho ven a zachránit co se dá. Zajela jsem do Bohnic na CKI, kde byla výborná paní doktorka, aspoň na mě tak působila a doporučila mi detox BD + alkohol..nevím, co to bude obnášet, asi to opravdu bude peklo, ale přesvědčila mě, že jestli chci do budoucna normálně fungovat, tak ani jinou možnost nevidí. Máte tady někdo zkušenosti s hospitalizací na detoxu? Díky za všechny reakce..
Přidat nový komentář