Zdravim vsechny bojovniky. Je to peklo a jsem rada za kazdou hodnotnou diskuzi. Jsem hypersenzitivni, mam generalizovanou uzkostnou poruchu a jsem lehce depresivni. Co vse predchazelo nasazeni je na dlouhou zpravu a nevesla se mi tady a ve finale to neni podstatne. V cervenci jsem brala pravidelne 2mg s quetiapinem. Pak v srpnu postupne snizila na 1mg, niz to neslo. Prestala jsem spat a dostala prujem. Na Vanoce snizila rivotril o 0,125mg a to se tedy dely veci. Hlavne jsem nevedela, ze je to abstak. Uzkosti, paleni hrudi, deprese, paleni v zadech a pazich, panika, prujem tyden cca. Psychiatr odebral quetiapin, prestala jsem zase spat...napsal v listopadu mirzaten do 14 dnu jsem spala celou noc v lednu se to opakovalo a prisaly se deprese, napsal atarax a citalec, coz mi rozhodilo srdce, kardiolog napsal betablokatory. Hledala jsem nahradu ataraxu, nasla quajacuran, vyborny a kozlikove kapky s prestavkama pro obnoveni vyroby Gaba v mozku. Prvni snizeni tedy prosinec 23 o 0,125 silene stavy, myslela jsem, ze opravdu umiram. Za mesic o 0,0625 prezila jsem, abstak slabsi, ale hnusny. Pak jsem od unora zacala co 14 dni sesazovat o 0,0625mg a pstupne jsou abstaky lepsi, slabnou s kazdym snizenim,ale nejhorsi jsou prujmy, po vsem, je uplne jedno, co snim. Uz ho mam mesic. Nezabira smecta, probiotika, uprava stravy, proste nic, tece ze me voda a o zapachu ani nemluvim. A to nejim zadne lusteniny, zeli nic.Mate nekdo taky prujmy pri snizovani Rivotrilu? Osobne doufam, ze to chce jen zpomalit vysazovani. Zmenila jsem praci, ve ktere jsem vyhorela a prestala spat, jsem vklidu, vic odpocivam, stehujem se od prazske magistraly do klidnejsi casti, nasla jsem si pratele, ale uz jsem fakt hotova. 8.4. mam druhy termin u noveho psychiatra, ktery mi na prvnim sezeni vysvetlil a potvrdil vse, co jsem se docetla, Rivotril velmi dobre zna, ma zkusenosti s pacienty pri vysazovani. Kdyz jsem cetla tuto diskuzi, prekvapilo me, ze je nas tolik a uklidnilo, ze v tom nejsem sama. Zvlast Petka mi mluvila z duse, taky jsem prolezla cely internet, cetla o gaba receptorech, cim je podporit, cim si pomoct od uzkosti, jak pracovat na mysleni, cetla jsem spoustu knih...Muj problem je i to, ze jsem na sebe hodne prisna a ikdyz priznaky po vysazeni nebyly po 14dnech uplne pryc, tak jsem uderila snizenim znovu. Ten prujem me ale zneklidnuje, proto bych rada znala vase zkusenosti, ikdyz je to choulostivejsi dotaz. :) Vsem nam tady drzim pesticky a verim, ze bude lip. Tak se vsichni drzte a hezke Velikonoce.
Přidat nový komentář