Ahoj Petře, já mám krizi, jsem na 0,37 mg, ráno seškrábnu tabletu a odvažuji. Trápí mě nejvíc vnitřní třes , chvění a napětí svalů. Myslím, že budu muset setrvat na této dávce déle, než si tělo zvykne. Mám prostudovanou Dr. Ashon, ale ke smůle neznám lékaře, který by mi pomohl přejít plynule na diazepam a pomalu snižovat z něj, má přeci jen hladinu ůčinku díky metabolitům delší a mohlo by mi to jít lépe. Jenže nemohu sehnat lékaře, který by mi te pětkový dizepam místo rivotrilu psal, shánět někde pokoultně nebudu, chtějí za jedno balení i pětset, to néé. Taky vím, že jinde používají na ten třes betablokátor propranolol, jen u nás není k dostání, já jsem si jedno balení sehnala, za draho koupila, Dr. Ashton doporučuje až 3 krát denně 10-20mg , já dám 20 mg ráno a třes se o dost zmírní, někdo namítne, že je to lék na snížení tlaku krve, to jo, ale na tlak se používá až ve vysokých dávkách třeba až 180 mg, Dr. Ashton ty nízké dávky používá právě na ten třes, potom se postupně vysadí. Bohužel u nás není registrován, jiné betablokátory takhle nefungují. Člověk to musí přijmout jak to je, jinak bych se musela už oběsit, protože nežiju život, ale přežívání, nemám z niřeho radost, nic mě netěší a samozřejmě ani do práce chodit nemůžu, s těmi fyzickými problémy co mi snižování Rivotrilu způsobuje se nedá docházet do zaměstnání, jak bych tam fungovala, třes a napětí svalů non stop nedovolí nic, nelze se sousředit, chce se brečet, že neukrojíš pořádně ani chleba. Nenašla jsem lékaře, který by věděl jak pomoci. Vím, že tady hraje roli čas, že se toho nelze zbavit za měsíc, snad ten, kdo to bral krákou dobu, tak to jo, ale 5 let je dlouho. Dnesjdu jdeme do lesa na houby, je mi v lese psychicky báječně a jedině tam mám chvilky, kdy zapomenu na své trápení.
Pro Lucifera. Jo mám taky ty problémy a to všechny co píšeš , všechny i s tou mluvou, prostě selhání těla na všech frontách. Máme to každý jinak, buď rád, že u Tebe to šlo vysadit naráz, já si vůbec netroufám nevzít tabletu byť jeden den, já ty absťáky z náhlého vysazení mám strašně krutý. Momentálně by mi pomohlo najít vstřícného lékaře, který zná tuto problematiku a poradil mi. Nebo aspoň napsal ten propranolol, dá se pak koupit v Rakousku nebo Německu, vím, že by mi pomohl s vysazováním Rivotrilu. Zatím ahoj všem bojovníkům.
Přidat nový komentář