Zdravim :)
Je mi 14 let a akne mam priblizne uz od 11. Prave priblizne v 11 se mi akne zaclo delat a bylo to peklo na zemi. Pouzivala jsem cistici vody a mleka AKNELOT, avsak vysledek moc pozitivni nebyl. Pak mi doktorka predepsala SKINOREN KREM ale i po nekolika mesicich pouzivani jsem si "odnesla" jen neprijemny pocit na pokozce bez jakychkoli ucinku. Vysadila jsem tedy SKINOREN KREM a zacla pouzivat cistici pripravky pro problemovou pokozku GARNIER PURE. Konkretne cistici emuzli, vodu a gel. Vysledky byly o poznani lepsi, ale jelikoz jsem nepouzivala zadny make-up, byly cervene pupinky stale nehezky vystaveny svetu. Od babicky, ktera ma take kozni potize, jsem presla ke kremu AKNECOLOR krempasta v hnede barve (na vyber i bila, nedoporucuji). Ona hneda barva sice byla na prvni pohled hrozna, ovsem pokud jsem stale pouzivala cistici pripravky GARNIER a naucila jsem se AKNECOLOR poradne roztirat, pusobila jako make-up . Byl to uzasny vysledek, tedy pro me, ktera v zivote nic na vizualni kryti pupinku nepouzivala. Po case jsem prisla na to, ze AKNECOLOR vysusoval pupinky, nikoli kuzi. Koupila jsem si kosmetiku NEUTROGENA na problematickou plet, konkretne peeling na cerne tecky a masku 2v1. Nicmene jsem dal pouzivala AKNECOLOR. Mam i zkusenosti s chemickym peelingem a nejsem si jista, zda jej doporucit. Cas od casu se totiz ma plet zlepsi natolik, ze je vyskyt pupinku minimalni. A prave v jedne z takovych dob jsem si zasla na kosmetiku. Matka mi sice rekla, ze to je dobre pro vycisteni pleti, ale po teto navsteve jsem mela plet velmi, velmi spatnou. Pory jsem zase mela otevrene a musela jsem znova zacit s "hojenim".
Nyni pouzivam kosmetiku CLEAN AND CLEAR a jsem naprosto spokojena, Pouzivam cistici vodu a emulzi a davam si normalni pudr (LOREAL) misto AKNECOLORU. Sice se mi stale tvori pupinky ale uz ne v takovem rozsahu, jako driv.
Mam ted ale problem. Kolem ust se mi tvori pupinky a nepusobi to zrovna hezky. Pudr z mist kolem ust navic docela rychle "spadne" a proto se stale musim prepudrovavat. Zacala jsem si na tato mista doma zase mazat AKNECOLOR, ale i tak to moc nepomaha. Mate nekdo nejake zkusenosti s timo problemem?
Přidat nový komentář