ahojky, kosmetiku AB seženeš v každý drogerii, maj ji i v tescu, jestli jsi z Prahy, tak na Smíchově nebo na Národní třídě, ale i v Droxi a ostatních. A jak už mi někdo psal, s tím očištěním vnitřně, to je velká pravda. Nejvíc mi pohámá už zmiňovanej b-komplex a pangamin, a taky hodně pít, čistou obyčejnou neperlivou vodu. pleť se mi už tak přes rok neleskne, můžu vyjít ven bez pudru nebo mejkapu, to je ten nejlepší pocit :) a když už chci bejt hodně krásná, tak se mi nejvíc osvědčily matující pudrový krémy od Maybelline - Dream matte mousse a teď jsem hodně spokojená s Cool Matte 16 Hr od Rimmel, je lehkej, krásně chladí a příjde mi, že se během pár vteřin sám úplně rovnoměrně zbarví. rozdíl je v tom, že od Maybelline je to hodně korekční záležitost, dělají asi čtyři odstíny a opravdu to hodně kryje, ten od Rimmelu je spíš takovej lehčí, nekryje tak moc, ale pro sjednocení a zmatnění mastnější pleti je výbornej, taky má víc odstínů a hezky voní :) a co je nejdůležitější - VYDRŽÍ! obě značky stojí tak přes dvě stovky, ale když to na sebe nebudete patlat 3x denně, tak vydrží dlouho, i když na první pohled je to malej kelímek, já mám jedno balení už 2 měsíce. už aby bylo zase léto, sluníčko a tak, to je na pleť nejlepší, mám štěstí, protože mám tmavě hnědý vlasy i oči a rychle se opálím a vydrží mi to až do zimy, ale i tak to už není ono :) ale do solárka nechci, sice to může pomoct a na začátku je z toho každej unešenej, ale všechny holky, který znám, tak si ze solárka vypěstovaly závislost, jakmile se tam začne chodit a zvyknete si na opálenou pleť, tak tam podle mě už budete muset chodit pořád. a za možný a hodně vysoký riziko pozdějších zdravotních problémů to snad nestojí. nemluvě o těch cenách. taky jsem kdysi zkoušela samoopalováky, nedoporučuju. na mastnou pleť vůbec ne, protože vám to pleť zmastí ještě víc, říká se že samoopalovací gely jsou přímo na mastnou pleť, ale taky bych to moc nezkoušela. a holky, pokud můžete, tak choďtě co nejvíc bez mejkapů a pudrů, pleť může líp dýchat, prokysličí se, regeneruje, říká se že na mastnou pleť není dobrý pořád ji v jednom kuse schovávat pod nánosem nějakejch patlátek a věřte, že to je pravda. vím, že to je někdy těžký, protože kdo by dobrovolně nezakryl nedostaky pleti, ale pomáhá to, aspoň na pár hodin denně.
Přidat nový komentář