Katy, bohužel každému na akné zabírá více či méně něco jiného. Já tím trpím také už asi 15let(zůstaly mi i jizvičky po akné) a myslela jsem si, že aspoň po porodu to konečně zmizí.Vyzkoušela jsem kde co a když mi bylo o nějaký rok víc než tobě, tak mi na kožním předepsala Retin-A,má to stejný příznaky jak popisuješ ty-pleť nejdřív pálila, červenala a loupala se(ale to jsou právě asi ty příznaky, že to účinkuje), ve škole jsem vypadala hrozně.Po nějakém čase jsem opravdu měla pleť čistou, hladkou jak dětskou prdýlku,ale jakmile jsem mast přestala používat(teda kožní naznala, že už nemá smysl mi to předepisovat, protože jsem měla pleť fakt hezkou), tak to začlo znova.Jinak mi moje kožní tenkrát radila, ať používám hodně mejkapu a ať se hodně maluju, no úplný hovadiny, že mě úplně odradilo na kožní chodit.Od té doby jsem vyzkoušela kde co, nebyla jsem spokojená ani s Vichy.Pak jsem si koupila pleťovou vodu od zn. Neostrata(stojí kolem 1000,-), po 6týdnech jsem měla pleť hladší, čistčí, ale v té době mi také došlo mé balení pl.vody a protože jsem na MD, tak počítám také každou korunu,tak jsem další balení si nekoupila a akné začlo znova .Co se týče této pleť.vody od této značky na akné jsem s ní byla fakt spokojená, ale s jizvičkama po akné nebo s rozšířenýma pórama, to neudělalo nic,takže hledám dál, protože jizev bych se také ráda zbavila.Včera jsem našla na netu, že na jizvičky i na akné je dobrý Kolagen( leč ale 50ml stojí 1700,-),ale jestli opravdu je tak výborný, jak píšou, že odstraní i jizvičky, to bohužel nevím.Co se týče tvé otázky, zda ti pomůže antikoncepce na akné-mně teda vůbec nepomohla,ale znám spoustu holek , kterým pomohla,ale na vzniklé jizvy samozřejmě nepomůže..Zkus si ji zajít předepsat-dr.ji myslím předepisují na 3m(už si to moc nepamatuji,momentálně neberu a.)a každá ant.stojí různě,ale není to tak strašné,tak snad rodiče pochopí tvoji situaci a zaplatí ti ji.Měj se hezky a ať ti HA pomůže. -Co se týče KOLAGENU- NEMÁTE S TÍM NĚKDO NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI?
Přidat nový komentář