Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj Martino, můžeš prosím tě napsat něco víc o tom laserovém zákroku. Mám problém s rozšířenými póry, mastnou pletí a občas akné, chtěla bych to řešit jinak než mastičkami od doktora, které stejně zaberou jenom na chvíli a problém se vrátí. Zaujala mě nabídka na stránkách LaserEsthetic, přístroj omnilux nebo mikrodermabraze. O té jsem našla informace na kosmetice.cz : Jako nejnovější a velmi účinná metoda šetrného ošetření pleti je vakuová diamantová mikrodermabraze. O co vlastně se jedná? Princip metody je ve vyhlazení pleti kovovou koncovkou s jemně drsným diamantovým povrchem, která je odsávaná vakuovou pumpou. Nečistoty z kůže jsou odstraněny i z hlubších vrstev, pory jsou uvolněné a čisté. Odpadá kosmetické čištění porů tlakem na kůži mezi prsty. Metoda je neuvěřitelně účinná a pleť po zákroku není podrážděná. Akné se zklidní a kůže vypne. Na rozdíl od krystalické dermabraze, která zasahuje hlubší vrstvy kůže, odpadá dlouhé hojení a lze tuto metodu zahrnout do pravidelné péče o pleť. Doporučený interval 1x měsíčně. Tak nevím, nemáte s tím někdo zkušenosti?
Přidat nový komentář