Já používám konopný krém od Cutis help a musím říct, že ze začátku mě obličej trochu pálil, ale tato reakce byla na krému avizovaná a postupně zmizela..ze začátku se mi pleť trošku loupala, ale to za chvíli ustalo, hlavně krém nenanášejte do okolí očí a kolem rtů, tam je velmi citlivá kůže..Než jsem krém začala používat měla jsem několik hnisajících pupínků, které za týden dokonale zahojil, mám pocit, že je moje pleť celkově čistší a jemnější..občas se mi někde něco malého objeví, ale jinak jsem s tímto krémem velmi spokojená..Dokonce jsem si už dvakrát ráno "zapomněla" dát make-up a normálně s lidmi mluvila, což dřív pro mě bylo nepřijatelné..Opravdu mám pleť o 80% lepší a tento krém používám necelé 2 týdny... Reakce na každou kosmetiku jsou individuální, mě osobně tento krém pomáhá a doporučila bych ho na lehké a střední formy akné. Jinak já dále užívám každý den pivovarské kvasnice, piju zakysané mléko od Olmy s probiotickou kulturou, protože velkou část na tvorbě akné má také špatná střevní mikroflóra. Mě provázely i časté mykózy a kvasinky a teď je vše v pořádku. Musíte k akné přistupovat tak, že je to nemoc těla, která má nějakou příčinu a tu musíte najít a snažit se ji odstranit. Nestačí na sebe patlat sebe dražší krémy pokud neupravíte svůj jídelníček a návyky. Já se řídím pár radami, které mi pomáhají, zkuste je třeba taky: Piju minimálně 2 litry tekutin za den, jím hodně ovoce a zeleniny (doporučuju mrkev, to je zázrak pro pleť), vyhledávám potraviny s obsahem zinku, vitamínu B a selenu, obličej si pokaždé dobře odlíčím, použiju mycí gel a pleťovou vodu, na obličej používám jiný ručník, než na tělo nebo na ruce,... Nemám ráda chemické věci, dávám přednost přírodní léčbě, které mnohdy zabírá mnohem líp. Začínám se zajímat o bio potraviny, chci jíst hodně ryb, jejichž konzumace pleti rovněž prospívá a celkově chci svůj životní styl zlepšit a ozdravit a věřím, že se to na mé pleti brzo projeví. Jinak stejně jako spousta z vás, jsem měla problém se sebevědomím a to trpím lehčí formou akné... Když mi něco vyrašilo, nechtělo se mi jít ani s přítelem, měla jsem nutkání se zavřít doma a sama sebe trestat za to, jak vypadám. Teď se víc zajímám o potřeby svého těla, je mi líp na duši, mám se i víc ráda a s pupínkem vyrazím klidně ven :-) Holky, zkoušejte, co vám sedne, nespoléhojte jen na kosmetiku-vady na pleti se musí léčit hlavně zevnitř! Jinak co se týči té kosmetiky, s tou drahou mám já osobně nejhorší zkušenosti-příklad za všechny je Vichy Normaderm, která mi na pleti napáchala paseku, kterou jsem dávala dohromady několik měsíců.. Takže mnoho štěstí v boji s tímhle strašákem a pokud stejně jako já zálibně a závistivě koukáte na holky s pletí jako broskvička uvědomte si, že tyhle holky mají jistojistě taky své problémy, které možná nejsou vidět jako ty naše, ale často bolí a trápí mnohem víc.
Přidat nový komentář