Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Po všech těch různých věcech jsem dospěl k následující kůře.Není moc náročná a mě alespoň pomáhá. 1)Ráno si tvář opláchnu a osuším(očistím) vatou- dva krát za sebou,tak ať je pleť dokonale vyčištěna,poté na ni nanesu krém nivea-jen velmi slabě,nesmí být příliš mastná 2)Dbát v průběhu dne na to aby pleť nebyla mastná a špinavá -tzn.několikrát za den si opláchnu tvář studenou vodou a dosucha vytřít ručníkem 3)Večer před spaním se oholím,ihned natřu celou tvář pleťovým mlékem(nepoužívejte mýdlo,to pleť příšerně vysušuje) a nechám tak asi 2 minuty působit(mezitím si můžete vyčistit třeba zuby :))potom ji dvakrát opláchnu a dvakrát vytřu vatou jako ráno a teď to hlavní pletˇ si opláchnu už studeným odvarem,který jsem si předtím uvařil(do 0,5 l vody dám asi 6 hlaviček heřmánku a půl lžičky sušené kopřivy),nejlepší je neutírat si potom pleť ale nechat odvar úplně vyschnout ať se vstřebají látky poté ošetřím místa postižená akné přípravkem eclaran 5. 4)V průběhu dne piju čaj z kopřivy - stačí jeden šálek(do hrnku dám 1 malou lžičku sušených kopřiv...),jím 1-2 jablka a nějaké další ovoce - to všechno pomáhá pročisťovat organismus Uf...vyčerpávájící,ale snažil jsem se shrnout to hlavní,co nejvíc zabírá
Přidat nový komentář