NO, ale přišla jsem domů a vždy si dala tu jednu s manželem -nafackovala bych si, říkala jsem si - celej den to blbko vydržíš, tolik hodin a pak si musíš tu jednu dát !!! Nešlo to překonat, ale to už mi ani moc nechutnala, asi jsem jí ani nevykouřila do konce,ale dát jsem si jí musela - vůle přátelé, vůle !!! No a pak jednoho dne jsem to prostě vydržela a nedala si jí ... a další den taky , a další taky ne ... :) No a dnes je to 43 dní ... Manžel je stále na svejch třech za den, pouze ve všední den .. O víkendu, kdy jsem spolu od rána do večera si jí nedá .. ve všední den od pěti od odpoledne, kdy jsmespolu, tak také ne ... Ale jakmile je bez dozoru .. :) Tak si dá ... Já ho po každém víkendu, kdy to vydrží chválím a říkám mu, jak je šikovnej, že by to mohl vydržet i ve všední den, když to vydrží o víkendu... ale je to k ničemu .. Na druhou stranu si říkám, že Bohu dík i za to .. kouřil opravdu tak dvě krabky za den a je mu 40 let ... oba jsme byli na rentgenu plic a zatím není vše ztraceno ... Takže dokud já nebudu kouřit - on v nejhorším zůstane na svejch třech cigeretách.. Je to trošku zodpovědnost za nás za oba, ale vím, že když polevím - rozkouříme se zase na krabku dvě za den .. a to, už nechci dopustit... Já jsem se od začátku nevyhýbaal kuřákům, alkohou atd... je to možná těžší, ale myslím, že v důsledku lepší.. V klídku sedím v hospůdce s kamarádama, kteří kouří... piju si vínko a i když bych si chvilkama dal - ne že ne .. to víte,že dala.. .tak to vydržím .. i protože vím, že oni koukají .. koukají.. já do nich do všech šiju, lezu jim na nervy.. oni chtějí přestat, ale nic s tím nedělají ... já rejpu, ale můžu - nekouřím :) A vite co ? Mě ten kouř nevadí .. jde přece o ně ... Možná by jim i udělalo radost mé selhání, protože oni to nikdy nedokázali ... ZATÍM !!! Moc bych jim to přála ... ale je jim líta dát za CHMP peníze ? Mám jednoho kamaráda - jednou nekouřil měsíc, jen tak - tedy kvůli slečně .. jednoho dne si řekl : mám já to zapotřebí ? A začal znovu .. bez všecho.. jen jeho vůle ... Jenže ten samej kamarád chce přestat kouřit .. debat, které jsme na toto téma vedli .. jak nechceme kouřit ... ale nemáme vůli .. bla, bla... A ten samej kamarád mi řekne : jdi už do prdele .. já jsem nekouřil měsíc .. a co ? Kecám o tom ? Neřekne : jsi dobrá ! Jen do nás jsme srabi ! Ty vole ty mě štveš - jdu si to koupit taky ... Je to takovej zvláštní druh nasranosti sám na sebe, protože je línej proto něco udělat ... Já i když jsem kouřila a moje mamaka ( sama ) po 20 letech přestala kouřit a kouří se u ní na chodbě - všichni kuřáci v rodině, když přijedou, tak držkujou ... já jsem to nikdy nedělala - chápala jsem to, neb jsem sama chtěla přestat, jen mi to nešlo ... A chápala jsem, že nechce, aby jí to tam smrdělo ...a tak ... Je to prostě závislost a my s ní musíme bojovat.. tak jak umíme a to každý sám ... A já se rozhodně necítím jako mazák .. chuť stále je .. nebo chuť - nutkání ! Obejví se z ničeho nic- je to moment mžik .. a člověk nesmí podlehnout ! Nesmí, protože, někdo možná dokáže dát si jednu a nezačít .. ale takovejch lidí je tak málo !!!!! A je lepší se tomuhle riziku nevystavovat... Já už CHMP neberu - vysadila jsem fakt brzo- nevím přesně musela bych si tu projet diskuze zpětně,ale asi po 14 dnech nekouření.. nejprve jsem snížila na půl ráno, půl večer.. neb mi po nich začalo okolo 10 dne bejt zle .. .a bohužel moc nesnídám . .a večer i když jsem byla najedená, tak mi to tam tlačilo... no tak půl ráno, půl večer... a pak půl ráno ... a pak nic ... řekla jsem si, že to prostě musím dát ... A snažím se ... Nu uvidíme ... :) :) Všem Vám držím palečky zlatíčka a věřím Vám - bojujte !! Nenechte to svinstvo vyhrát....!!! Jo :po CHMP jsem skutečně přestaal mít chuť na cígo, nevěřila jsem tomu, ale fakt .. ale nutkání je daleko horší !!! a nepleťte si nutkání dát s i cígo s chutí - neb to jsou naprosto rozdílné věci, které často zaměňujeme ...!!! Myslím na Vás, čtu Vás tady a ráda napíšu !!! Pěkný slunečnáý den !!!!Slabí lidé čekají na příznivou příležitost, silní si jí vytvářejí.Osvoboď se z pout tohoto hnusu a vyprosti svou duši z vězení sebe samého. Chop se své příležitosti, protože se ti víckrát nemusí nenaskytnout.:) :) :)
Přidat nový komentář