20 dnů s CH, 10 dnů bez cigaret. Kouřil jsem cca 15/den celkem 23 let. Jsou dny, kdy si na cigaretu ani nevzpomenu, ale taky dny, kdy mi myšlenky na cígo naskakují velmi často. Je to ještě brzy, abych o sobě řekl, že již nekouřím, ale jsem si zcela jist, že rozhodnutí o tom, že už budu navždy nekuřák, je naprosto správné, a že pro to udělám vše co můžu. Než jsem přečetl celou tuto diskuzi, trvalo mi to hezkých pár chvil, ale musím říct, že toho nelituji. Po psychické stránce mi to hodně pomohlo, a doufám, že mi to bude pomáhat i nadále. Už mi bylo protivné, že v celé rodině jsem zůstal jako jedniný kuřák, a to bylo to poslední, co znamenalo, že přestanu. Ještě mne čeká dlouhá cesta k vytouženému nekuřáctví, ale vydržím to. Všem nováčkům přeji hodně pevné vůle a tolerantní okolí, ostatním "nekuřákům" děkuji za rady a zkušenosti, které jsou opravdu podnětné pro začínající nekuřáky. Až mi bude nejhůř, tak zase něco napíšu. Všechny Vás pozdravuji a přeji Vám krásné voňavé dny, týdny, měsíce a roky života.
Přidat nový komentář