a všichni Vy, kteří se právě rozhodujete, jestli s tím svinstvem praštíte ..... Nepodceňujte se a jděte do toho! Určitě zvítězíte, jako my všichni tady .. Já jsem přestala kouřit 10.února, první padesátku mám zdárně za sebou (Mydlypupku velká gratulace!!! ). Champix už neberu, zvládám to celkem obstojně, na cigáro občas pomyslím, ale jsem srab a prozatím jsem neměla odvahu si jen tak fouknout a zkusit , jak to chutná po takové době nekouření.Dvě krabky cigaret pořád nosím u sebe v kabelce a říkám si, že když budu chtít přece, tak si klidně můžu zakouřit :-)) Jenomže já už nechci, skálopevně jsem se rozhodla, že nebudu kouřit.Přesvědčila jsem sama sebe, že to svinstvo mě akorát ničí, svazuje, omezuje a nic mi nepřínáší. Jsem teď pěkně ( a nebojím se použít to slovo) - vyžraná, přibrala jsem svou vlastní vinou 8 kilo. Opravdu se nelekejte, není to žádným zpomalením metabolismu po zanechání kouření, nýbrž prostým přežíráním, ukájením se sladkým a tím, že jsem pořád něco musela žvejkat....Zatím se mi to moc nedaří likvidovat, ale nevzdávám to...
Jinak Xandro a Pavčo, je moc fajn, že jste spolu, že se držíte a dodáváte si energii a sílu ... Já s odstupem času mohu s čistým svědomím tvrdit, že tahle diskuze byla společně se šampíkem tím největším pomocníkem a přínosem v mém boji s tím svinstvem . Jak tu už zaznělo první dny šampíku jsem hulila ještě víc než normálně, jakobych ho podvědomě chtěla překouřit a nedat mu pražádnou šanci ! Ale pěkně jsem se přecenila :-) Xandro, Pavčo, Marjo a další a další buďte si jisté, že to přijde a bude se Vám to cigáro tak hnusit, Věřte, že dojdete do stadia, kdy budete zvažovat, jestli mám jít kouřit nebo nemám, když ho stejně půlku vyhodím a budu mít zas v hubě jako v polepšovně.... :-)
Já tady tu diskuzi chodila číst každý den a pořád dokola, věřila jsem všem dobrým lidem, co tu psali, že to mají za sebou..Věřila jsem, že to přijde.... a dočkala se.
Moje ségra čekala měsíc a půl, až co já s tím udělám... pak si pořídila šampik také.. a dnes již druhý týden nekouří. Podotýkám, že stejně jako já kouřila 25 let 20 -30 cigaret denně. Xandro, Pavčo, Marjoo a další.... bojujte, nevzdávejte to, ta svoboda opravdu stojí za to!!! :-)))
A ještě něco: co nekouřím, tak se cítím tak nějak voňavě a čistě! Nemusím se pořád obávat, že smrdím kouřem, žvýkat a stříkat spreje na sebe :-) Pracuji s lidmi a teď teprv vidím, jak jsem musela nevábně "vonět" za tím stolem :-))) Tím jen potvrzuji, že mám vytříbený čich od té doby co nekouřím :-))) Xandro, Pavčo Marjoo a všichni další, co tu jenom čtete a přemýšlíte jestli jo nebo ne....všem přeji hodně sil a odvahy!!!!! Zvládnete to!!! Jsme s Vámi!!!!!!!!!!!!
Přidat nový komentář