Asi dělám chybu,že budu reagovat zde ,na vše ubohé připomínky,možná kdyby jste si sem NĚCO napsal a to vaše NĚCO by zůstalo bez odezvy ,už by jste se tu nikdy neukázal.Jenže VY máte tu schopnost,že dokážete lidi nadzvednout ze židle,jakmile se objeví vaše jméno.A to je jen vaše jméno...Nuže pane J.C.jak to máte skutečně v životě.Vy se neustále obouváte do druhých,co takhle...teď něco na vás...Mám z vás pocit,že ačkoliv jak tvrdíte vy,jste nekuřákem( teď se vás nerada dotknu jestli nevím přesně)25?let nekuřákem,pořát vám to nějak leží na srdci.Myslím,že vás asi moc mrzí,že VY jste si ten blbej zlozvyk nemohl nijak ulehčit.Mám pocit,že z vás mluví jen závist.Ano,závist,že je teď na odvykání tolik"pomůcek" a vy jste tu možnost neměl.A jen tak mimochodem,když už tu i vedle tak RÁD urážíte...-nic proti ,ale kdyby jste na začátku nebyl stejně tak "pitomej" ,jako mi-ti ostatní "neschopnízvládnotbezpomůce k"(omlouvám se nechci se tu dotknout někoho,ale ten J.C. už leze i sem a to je vrchol!!!)NEMUSEL jste s tím taky nikdy končit.A je každého věc jak s tím přestane.Víte co?Když jste si "jen "honil triko"jak jste" dobre"j,byla to čistě jen vaše věc.Ale jakmile se začnete do někoho navážet,tak to nemůžu nechat bez povšimnutí(na což vy ale určitě čekáte,že?)Urážíte? Lezete tam kam nemáte?Proč?Protože jste nespokojený?
Asi nemáte okolo sebe moc lidí,že?Když si vás pokouším představit,jediný co vidím,je takový ten "nepříjemnej pavlačovej dědek"který nemá co dělat a tak jen prudí,kde může a bohužel i tam kde by fakt neměl.Jestli že mi někde JASNĚ řeknou,abych tam nelezla,tak si dám pokoj,ale to vy ne.Proč?Tohle vše sem píšu pro ty,kteří sem nakouknou s důvěrou,že by jim tu snad někdo mohl pomoc.Já se taky hrdě :) hlásím sem,pomohlo mi sem psát i si tu číst.14.4.to budou tři měsíce co jsem přestala,už nejsem ani na Chmpx a jsem si jistá,že už nezačnu,jelikož jsem si zkusila ze zvědavosti,zapálit(je to fakt hnus).No ,ale to jsem hodně odbočila-prostě VY CO BY JSTE CHTĚLI DO TOHO JÍT-hurá do toho,napište sem,třeba i jen to ,že s tím prozatím váháte....tady je vždy dost místa pro KAŽDÉHO a KAŽDÉMU se tady dostane povzbuzení,ovšem od krom .....víme koho myslím :))))No nějak jsem se rozohnila...Jinak všem FAIN!!! lidičkám tady přeji krásnou sobotu i neděli :)))
Přidat nový komentář