Laci, taky beru jen jeden modrý ráno,ale mám už jen 4, tak jsem zvědavá, jak mi to půjde bez nich. Dokoupit si je chci, ale holt to musí počkat. Sma jsem zvědavá, jestli jsem nebo nejsem z toho už aspon trošku venku, dnes 27.den. Ty 38, moc moc gratujuju!!! Musíme to vydržet, byla by to obrovská škoda a pitomost to ted podělat. Kubo, já to taky nechápu. Jak to myslíš s tím CH??? Jako že v práci kouříš a doma ne? Prášky ti přestaly působit nebo ani nezačly? Já jsem teda měla největší strach taky z práce, máme kouřový každý 2 hodiny, ale tam je to naprosto v pohodě. Když se kuřáci vrací, táhne se za nima smrad, že by člověk pad! Ty to asi nebudeš mít zrovna jednoduchý, když děláš sám. Ani vyhlídka takové pokuty tě neodradí.... Mě teda dodatečně hodně pomohlo si přečíst A.Carra. Píše to, co všichni víme, až člověka mrazí, úplně jsem se viděla. Ještě mi zbývá asi 10 stran, vzala jsem to jedním dechem. Lidi, jela jsem dnes z odpolední a normálně jsem si za volantem začla pět árie, že jsem se musela smát, jak mě to napadlo. Normálně hlasitě, no mít pootevřený okno, už mě berou při tom zeleným čtvrtku.... V tu chvíli mě bylo po dlouhé době tak nějak fajn a byla jsem sama se sebou spokojená - vážně nevím ale bylo to suprový. Fridu- taky gratulace a veliká!!! No my to snad vybojujem, svoboděnka je krásná a nahánění trafik konečně za náma. Jinak všem přeji krásné velikonoce a beze smradu!
Přidat nový komentář