Ahoj lidičky, dneska je nádherný den, toho sluníčka a světla!!! Sedla bych si ven a jednu si dala.... Vážně nevím, připadá mi to že se to horší a začátek byl proti tomu hračka. Laci, dnes mám 18.den a jen 1č modrých tablet, které mi musí vydržet min. měsíc. Začla jsem brát jen jeden ráno a mozek začal otravovat. Je to dávkováním anebo vzpomínkami na teplo, lavičku, kafíčko, pohodičku??? V práci by mě to ani nenapadlo, to je sakra zajímavý, ale pohled z okna, na strom, to teploučko, o autě ani nemluvím..... Konči, Paipo jsem vzala 5 kusů, ale musela jsem se smát jak to neumím a jak jsem automaticky potřebovala vyfouknout kouř. Pomohlo mi to když jsem jela do Prostějova a zpět, aspon jsem si ji jakože žužlala nebo co. Jinak přiznávám, tohle mi nepomůže. To spíš asi cucací špalek by byl lepší. No, zkrátka a dobře je to bída ale zatím se pořád držím. Ale ta hlava!!!! Pravda je, co jsme do ní nacpali za dlouhá léta, z ní nedostaneme jen tak snadno. Já budu muset CH brát určitě delší dobu, než riskovat návrat. Jinak velmi poučné čtení o překuřování CH!!! Pořád se člověk učí. Všem voňavou náladu a pevné nervy!
Přidat nový komentář