Zdravím všechny , hlavně Laci gratuluju, snad to taky dám. Jinak Konči,moje kuřácká kariera je jednonuchá. Začla jsem pozdě ve 28.letech a to když si otec mých dětí začal žít po svém. Nevím, byla to nejspíš vzpoura, všichni kolem kouřili, já to do té doby neměla v puse a přímo jsem ten smrad nesnášela, ale v té době jsem chtěla mít něco svého, paradoxně svoji krabičku. Kdybych to tak mohla sakra vrátit! Protože jsem v té době jezdila obchodně jižní moravu, od rána do večera v autě, tak jsem se taky pěkně rozkouřila a už to jelo..... Takže počítám že kouřím 16 let a to řádně! Zároven vám , moji milí spolubojovníci oznamuji, že dnes 1. den nekouřím!!! Za dva měsíce budu babičkou a nehodlám být smradlavá babička závislák. Ale je to dřina jak svińa. Co se týká mé snahy už několikrát seknout s cigárama, tak žvýkačky mě vůbec nechutnaly, náplast jsem si odlepila hned 3.den abych si mohla zapáliz. Vrcholem byla biorezonance, při které jsem měla v hlavě jen to, že jsem si zapomněla zapálit!!! Šla jsem tenkrát na čas a nestihla jsem to. Efekt úplná nula. A jakési destičky na vyčištění to samé, ale byla jsem snaživá, na terapii jsem bala 2krát, ale marná snaha. Zkrátka budu se řídit radou, kterou jsem vyčetla tady u vás. Řeknu si, že cigaretu zkrátka nesmím a dám si víno a hodně rychlý kafe. V práci to bude horší, máme každé 2 hodiny pauzu na kouření. Ale zkrátka musím. Laci a spol, držte se, ráda si přečtu něco o tom, jak vám to jde, vaše pocity a největší problémy v dodržení nekouření. Tyto stránky jsou obrovskou motivací, když si vás okolí bez cigára už neumí představit. A to je taky motiv, ti se budou divit, až jim řekneme at to na nás nekouří!!! Všem krásnou neděli a hodně sil a pevné vůle!
Přidat nový komentář