Megane, jsi prostě pašák !!! Končo, srazík si hezky užijte a všechny pozdravuj co se do nich vejde...
Marjo - žádná slast a úleva se nekoná... a to ani u první cigerety...Možná protože sem po znovukouření nijak netoužila... O to je to větší škoda... prostě sem si zapálila na jedné akci a pak při další akci a pak po obědě a pak v prostředí kde pracuju kouří skoro všichni a už to jelo...Když tak o tom přemejšlím, tak kromě první odvykačky, kdy sem tedy vyloženě trpěla a slintala tuším, že 5 měsíců.. sem pokaždé začala kouřit úplně zbytečně.. Ale ať to zní jak chce, znovu s tím seknout není snadné...Co se týká zdraví, tak jednoznačně mi to nic dobrého nedává... Občas po akci mě bilej plíce jako čert :( O tomhle já vůbec neuvažuju... jednoznačně kouřit nechci a můj plán je s tím svinstvem bojovat dál... Zatím sem CHMP zobat nezačala, tak nějak cítím, že nejsem připravená, to asi každý z nás zná...NIcméně končím od února v práci, tak uvidím zda to pro mě bude impuls... Nechci říkat hop, dokud neskočím a to ještě nebude přeskočeno :) Po 8 měsících 10-14 h v práci každý den,prakticky bez dovolený začínám znovu cvičit a věnovat se trochu sama sobě... A začíná nová etapa... Stále mám nemocnou tchýňku a nevím jak to s ní bude vypadat, tak držte palce...
Končo, můžeš mi poslat sms s telefonem na naší kámošku kožařku ? :))) Já se na FIFI nedostanu a mám to tam ve zprávách a potřebovala bych se k ní objednat...Děkuju !
Miš, určitě někdy ráda.. teď sem fakt 8 měsíců neměla na nic čas... a jak to bude dál zatím nemám tucha... v únoru si budu vytvářet nový životní rytmus a až se to urovná, určitě si písneme..
Všechny Vás chválím, jste šikulové a máte být na co hrdí !!! Držte se a opravdu ani jednu... Recidivistů je asi víc, ale moc se sem nevrací, tak ať sloužím jako odstrašující případ já... Marjo, ani o tom nepřemýšlej... Já už se zase připravuju a fakt to stojí za to.. Na kouření není nic dobrého a ani ťuk pozitivního...
Přidat nový komentář