Ahoj holky, tak den D za mnou! :-) Musím říct, že s CH mi to přišlo naprosto směšný. Mně, která radši jezdí autem, protože v letadle se nekouří. Nicméně, do odpoledne jsem chtěla zaškrtit všechny, co píšou , jak je těžký přestat kouřit, podrobně popisujou abstinenční příznaky, přirovnávají k závislosti na heroinu, protože s CH to vypadá,že je to zatím o hlavě a zvycích?
Bylo krásně, tak jsem se pustila do zahrady a makala, makala, makala, ale zjistitla jsem, že musím najít nějaký nový způsob, jak se naučit odpočívat, zastavit. A't si říká kdo chce co chce, tak to, ž jsem si MUSELA dát cigárko, mě vždycky zastavilo, já se posadila a kochala. 7 minut. Takhle si sednu, zahlídnu plevel a letim. Podotýkám, že jsem nebyla ani trochu nervozní, bylo mi fajn, líbil se mi pocit, že nemusim a když přece přišla slabší chvilka, stačilo lehce zpracovat a za minutu byly loudivé myšlenky ta tam. Takže zatim brnkačka, jen musím najít relax prostředek, uvítám nějaké tipy :-) (hledala jsem colu a havanu večer - když bylo všechno hotovo, zahrada jako z časopisu, navařeno pro vracející se kluky, sluníčko svítilo...no, ideální čas na cigárko mi přišlo:-))
Přidat nový komentář