Dobrý večer. Pane Hajdin, chtěl jsem prvotně poděkovat. Chvilku to vypadalo, že slušní na této diskuzi nejsou chráněni a nemají možnost apelovat na ochranu. Dal jste nám minimálně naději, že to může skončit.
Omlouvám se, že se nepodepíši. Dlouho jsem o tom přemýšlel, ale po zkušenostech, kdy můj nick bude doplňován zešměšňujícími přívlastky a posměšky, to fakt nemusím.
Trochu Vám chci odporovat. Možná tuto diskuzi vidíme odlišně nebo mám jiný názor na slušnost.
Pro konkretizaci jsem si dovolil malý výtah :
Jan Cidrych 11. října 2011 14:56:
Kar....Ty jsi určitě z Horní Dolní a jako děcko jsi upadl na hlavu.Jsi takový moc jednoduchý čti blbý.
Jan Cidrych 11. října 2011 15:04:55
Frid....na Tebe si vzpomínám.Dám Ti zdarma radu ROZVED SE.
Jan Cidrych 12. října 2011 07:57:58
Právě v knize o Kokotech jsem našel Vás Jano a přitom jste rodu ženského.Takže KOKOTKO. Mám dotaz co a jaké kouříte? TLUSTÉ HAVANA nebo ŠTÍHLÉ PORTORIKA ?
Jan Cidrych 15. října 2011 11:28:54
Ty a panna ? Akorát v uchu a v nose cha cha
Jan Cidrych 2. listopadu 2011 16:47:27
tak se Ti na seznamu objeví asi na páté pozici ubohý nápis ,Jan Cidrych je č.urák.
Jan Cidrych 3. listopadu 2011 09:33:34 Vy někteří chudáci na těle i na duchu.
Jan Cidrych 3. listopadu 2011 11:55:16 Anakundo nebo jak tě jmenují.
a dalo by se vypsat i více. Kdo se s touto osobou setkal na jiných diskuzích, tak ví, že to bude gradovat.
K tématu této diskuze. Tomu člověku vůbec nejde o nějaký Champix. Ten má jen jako podnět, aby nenápadně mohl diskutující urážet a zesměšňovat
příklad ?
Jan Cidrych 3. listopadu 2011 12:59:24
Mám takové podezření ,že někteří píší hloupě právě po použití chamixu. Třeba některé Vaše příspěvky jsou přímo champixové CHAMPIX NENÍ NOVÝ LÉK
Jan Cidrych 3. listopadu 2011 15:57:23
Mne zajímá....proč berete něco co Vám blbne mozek.
Co Vám ten champix dělá? To Vám přestane cigareta chutnat anebo se po ni pos.ere.te?
Někteří sice divně uvažujete a tak nějak neslaně ,nemastně se masírujete.
Děkuji. Děkuji za to, že tu jste a že slušní lidé mají naději. Určitě by člověk našel lepší program na dnešní večer.
Pro ty, kteří se dali na tento těžký boj, je každá podpora, účast a příjemná diskuze souznějících přínosem pro dosažení konečného vítězství. A jestli vyčtete ten podrazácký podtext v každém jednotlivém v příspěvku tohoto subjektu, tak pochopíte, že většina lidí z této diskuze je přesvědčena, že dochází když ne k porušování pravidel diskuze, tak určitě k znehodnocování přípravku (a našeho pomocníka), který je tématem této diskuze.
Děkuji a přeji hezký večer
Přidat nový komentář