Krásné ráno champixmani a champixmanky:-) Tady u nás mlha, ale snad se brzy rozpustí. Leni deník si nepíši, a jak jsi na to přišla, že bych si ho mohla psát? Přátelé bude líp. Stenli neboj se toho vysazení, ale počítej s tím, že na půlečce denně musíš být půl roku. A pak musíš mít zásobu a kdykoli na sobě pocítíš, že myslíš na cígo více než jindy, tak si půlečku zobneš. A budeš zase OK. Po půl roce se to láme, alespoň u mne to tak bylo. Fyzická závislost bych řekla, že tě opouští do těch 3 měsíců, ale psychická je dlouhodobější. Vždyť kolik desetiletí jste s tím smradlavým nikotinem žili, vaše tělo se nyní čistí, regeneruje a učí se být opět nekuřákem. Statistika vyléčených se udává až po 1 roce od poslední cigarety. Ale i potom člověk musí být na pozoru. Zítra mám za sebou 16 měsíců a jsem šťastná jako blecha, že nekouřím. Taky k tomu dojdete, ale bohužel jste ještě na začátku. Chce to čas. Nelitovat se, že jste o něco přišli, ba naopak musíte se radovat, že získáváte svobodu. A vo tom to je:-) Jsem se nějak rozepsala:-)
Přidat nový komentář