Hezkou nedělu, tak máme odrozeno.. byl to mazec a měli mě za ,, otce ,, a chtěli, abych přestřihla pupční šňůru :))) To jsem odmítla :))) Mladej i mamina jsou o.k. jen má žloutenku... řádně jsme ho zapili a vrátila jsem se v devět ráno důmů :)))) Dneska mám měsíc a už bude jen líp :)))) CHMP moc nezobu, ale mám ho po ruce :)
Já jsem chtěla přestat kam mi pamět sahá.. Prakticky asi po první zapálené cigeretě :) PAmatuju si, když jsem ještě bydlela doma, tak jsem vždycky dorazila a daal krabičku mámě s tím, že zítra už ani jedna... A to je tak 14 let...Ale ráno jsem si pochopitleně pokaždé koupila nové... V podstatě mi to nechutná, vadí i to jak člověk, který kouří smrdí ( i když sám to necítí ) - to je fakt úplně nechutný..., vadí mi, že o sobě nemůžu rozhodovat sama ( řeči tipu - chutná mi to a kdykoliv budu chtít s tím seknu, jsou fakt jen řeči, protože to ve svejch rukách skutečně nemáme ), že musím hledat restaurace kde se smí kouřit a nemůžu si sednout do té, která se mi líbí, protože se tam nekouří, že člověk stojí jak vyvrhel na okraji, aby nekouřil ostatním pod nos a lidi se na něj začínají dívat jako na feťáka ( což taky je, jen si to málokdo přizná ), pohled společnosti se začíná pomalu měnit..., vadí mi, že za rok prokouříme ( prokouřili ) s manželem okolo 60 tis. a tyhle peníze se dají využít podstatně lépe ( irituje mě dospělák, který děcku něco nekoupí, protože na to nemá, ale svou krabičku si koupí vždy ! Není to ostuda, není to důkaz toho jak nás ta groga ovládá ? ), v první řadě je, ale zdraví = starala jsem o nemocného strejdu ( rakovina ), který už neměl šanci a vím, že kdyby měl na výběr, tak by vrátil čas a nekouřil dvě, až tři krabky za den, chodil by na preventivní vyšetření, ale už tu šanci neměl, bylo mu padesát let - z mého pohledu mladej člověk, který měl ještě spoustu hezkého před sebou... Takže tohl jsou všechno důvody, proč kouřit nechci a vím to... Nikdy už nechci být otrokem drog... Jed bych také dobrovolně nepozřela, tak ja kse člověk může trávit jiným jedem, jen pomalu... ? Nechci, nechci, nechci ! A doufám, že znovu nepodlehnu...
Jinak alkohol je opravdu velký spouštěč..každý to má trochu jinak..a někomu stačí jeden dring, někdo vydrží hodně dlouho... Já osobně vím, že mě ,, chuť,, přepadne pokud to přeženu.. Tedy dokud mám pouze špičku, tak mě ta myšlenka ani nenapadne...Můžu sedět v hospodě a mezi kuřákama úplně v klidu, ale nesmím to přehnat s pitím.. :) V pátek k ránu jsem pila čtyři hodiny vodu... :) A má to něco do sebe :) :)
Stenli v klidu si jeď svým tempem.. v hlavě to máš srovnané jako málokdo a to je věc, která je k úspěchu potřeba... Dokázal jsi seknout s větší závislostí, tak tohle dokážeš taky :) Jsi bojovník a bojovníci se nevzdávají... S tebe ncítím, že by jsi podlehl :) A nebojím se o tebe !!! Jedu do porodnice, tak hezký nekuřácký den !!!
Přidat nový komentář