Ten život nemá chybu . Dělá mi moc dobře ,když cítím špatně utajenou závist z některých Vašich příspěvků. Vy mi můžete líbat ruce za informaci ,že jde nekouřit dlouhých třicet let. Ti co přestali ,sem nepíší ,nechtějí se vystavovat urážkám. Já protože Vás mám rád a fandím Vám se zase s dobrou informací ,že jde bez větších problémů přestat kouřit NETAJÍM. otázku PROČ JSEM DOKÁZAL BEZ VĚTŠÍCH PROBLÉMŮ PŘESTAT KOUŘIT AČ SILNÝ KUŘÁK ,NECHÁVÁM OTEVŘENOU. Z mého pohledu to je PEVNÁ VŮLE skutečná chut. Já se rád chlubím a Vy zase se rádi zde chlubíte jak Vám to nejde a splíny,špatná nálada a další NEGATIVA. Je zde pár pozitivních a čtu je moc rád. Těch ubožáků co mne pomlouvají zas tolik není. Chodte do přírody ,cvičte ,správná strava, najít si nové přátele(nekuřáky) nové koníčky ,vždyt ten život je tak krátký. Nekouřím třicátý rok a Vám je také přeji. Co jsem si ušetřil zdraví,peněz ( v dnešní době kor důležité) Dnes kuřáci dávají velké peníze za léky,nebo rovnou umírají na rakovinu a další nemoce ,které zaviní kouření. Pozdě je ležet na onkologii s rakovinou hrtanu,plic,jater,žaludku a další .Zde nejde ůbec o mojí oblibu ale o Váš další život. U mne jste všichni kdo přestáváte dobří. I Ti co to pořád zkouší. I těm to jednou vyjít musí ale chválit je za recidiy nebudeme ,že. Ty řeči ,že mne viděli kouřit anebo nějaké nepodařené foto. Tak vážení přátelé. Je mi to z titulu dlouholetého nekuřáka k SMÍCHU Kam až sahá ta lidská závist a BLBOST. Hezký den
Přidat nový komentář