Ahojky všem,
vůbec nějak nestíhám...
Marjo, sama víš, že je to potřeba a musíš do toho jít... Ale jsem trochu skeptická...Začínat zase s pocitem, že to nedokážeš a obrovského strachu z období BEZ CIGERETY není rozhodně dobré..A určitě to není vhodná doba pro začínání odvykání... Nepomůže ti ani Kaka, která je na sebe zdravě naštvaná a na nekouření se zase těší...
Pochopitelně tě nechci odrazovat, ale je třeba si to dobře rozmyslet... Jsi človíček,který si ze selhání dělá velkou hlavu...Kdyby jsi na d tím mávla rukou a zkoušela znovu a znovu je to asi jedno...
Je to pochopitelně na tobě a pokud to dokážeš mě osobně uděláš obrovskou radost, to víš... :) Ale aby to nebylo kontraproduktivní...
Otoč myšlenky.. Dívej se na každou vykouřenou cigeretu jako na nepřítele, který ti krade zdraví, peníze a čas...
Nedívej se na kouření jako na radost, které se musíš vzdát, neb ti leze do peněz...
Na kuření není NIC, ale NIC dobrého..To, že kouříš není tvé rozhodnití a není to pro tebe adost ! Je to závsilost, kerá ti dává uspokojení..Velice krátké, vteřinové a sakra drahé a svou daň si vybere u každého..Cigereta ti nesluší !
Viděla jsem nedávno dokument s Yulem Brynnerem ( 7 statečných ), podlehl rakovině - vykouřil neskutečné množství cigeret..Nikdo si ho bez cigerety ani neuměl představit.. Bohužel žil v odbě, kdy kouření bylo moderní a říkalo se o něm jak je slušivé...O škodlivosti nebyla nikde ani zmíňka.. Po prokouřených 40 letech podlehl rakovině...V jednom ze svých posleních veřejných vystoupeních v TV řekl jen : ,, APELUJI NA VAS, APELUJI NA VÁS VŠECHNY - NEKUŘTE ! POKUD BYCH MOHL VRÁTIT ČAS, NEDAL BYCH SI ANI JEDNU...,, Chtěl tu zůstat déle, ale díky tomu jedu nemohl a odešel..Nechal tu lidi, které miloval a oni milovali jeho...Dřív než bylo nutné :(
Přidat nový komentář