Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
máme další nekuřáky, 22. den, to budeš Míšo slavit s manželem Konči, ten má taky 22. den, vlastně dnes už 23. A tvůj manžel taky borec. Je fajn, že jste do toho šli spolu. To bch já asi taky dnes byla někde jinde a netrápila bych se občasnýma chutěma a nemalýma. Já měla od pátka vnoučka, přesně jak píše Konča, jsou to nezmaři. V poledne po obědě si ho rodiče odvezli, tak relaxuju. Nechce s e mě vůbec nic dělat. Doma binčus, ale v tomu vedru prostě nedělám nic a užívám klidu. Zítra ještě musím na půl dne do práce a pak snad zůstanu týden doma. Už se těším. Megane, to půjdou kilča dolů, dovolená na kolech, to nemá chybu. Užijte si to a pozdravuj manželku. Mějte se všichni krásně, nekuřte a Marjo, ty už s tím sekni.
Přidat nový komentář