všechny vás zdravím a proto nebudu oslovovat, jen musím říct Andreo, ty potvoro, já už myslela, že jsi ztracená!!!!! Nekouříme přesně 34 dní a ve čtvrtek to bude celých 5 týdnů.A dáreček si hezky užij, čajíčky jsou fajn a tu dřevěnou krabičku vidím...........nádhera. A teď všem k té váze. Děsně se bojím nadváhy, všechny ženský v rodině jsou obézní, takže s tím bojuju od začátku, protože přesně jak řekla Martina, když se to nechá uležet, jde to pak špatně dolů. Byla jsem letos v lednu na tzv. laktátové křivce v centru sportovní medicíny, protože máme doma dvě spiningová kola a já chtěla vědět, jak jezdit, abychom opravdu trénovali a nezatěžovali zbytečně srdce bez efektu.Tam vám naměří z krve, při zátěži, při kolika tepech vám začíná a končí aerobní práh, v něm se spalují tuky. A když pak sportujete a hlídáte si puls v tomto rozmezí, tak spalujete. Mohla bych to víc rozebrat, ale nechci obtěžovat ty, co je to nezajímá. Mám takovou tabulku, ze které si každý může orientačně svoje aerobní rozmezí pulzů spočítat tak když by někdo chtěl, napište mail ( je toho dost, asi bych to poslala v říloze ofocené). No a já v té aerobní zoně 3x v týdnu ( někdy to taky nevyjde) 1,5 až 2 hodiny jedu na tom kole.A lehce redukční dieta znamená chleba za odměnu ke snídani, jinak celý den žádné pečivo kromě polystyrenového - myslím ty rýžové nesmysly, k obědu cokoli ale poloviční příloha než jsem byla zvyklá, k večeři hodně zeleninového salátu a k němu nějaký sýr nebo jinou bílkovinu.A denně dopoledne bílý jogurt.A když mám chutě, chroupu mrkev. No a i muž mi řekl, že mám menší břicho než před odvykáním, to je úspěch, ale na váhu mám nastřídačku 1 kg navíc a někdy zase ne, to jde. Tak se omlouvám za dlouhé povídání a mějte se všichni a pište, vždyť je to chvilka, stačí aspon pozdravit pa pa a huráááááááááá do dalšího dne
Přidat nový komentář