Tak Vás všechny moc zdravím. Omlouvám se, že jsem se tak nějak bez upozornění odmlčel na docela dlouhou dobu. Všem, kteří nekouří, i těm co s kouřením stále bojují, držím pěstiˇaby se jim to povedlo. Co bylo se mnou za těch několik posledních měsíců. V podstatě se toho stalo hodně, tak pěkně popořádku. Od 25. dubna až do 4. října bylo vše docela v pohodě, cigareta mi ani nechyběla, nebyla chuť, ani nálada na kouření. Pak mi ale náhle po hnusné nemoci zamřela moje milovaná tchýně a stalo se to, co se stát němnělo. Nervy, stres, žal, bolest, to vše způsobilo, že jsem neodolal a zapálil si. Ale i tak jsem nepřestal věřit tomu, že kouření zanechám a prozatím se povedl i druhý pokus. Po asi týdenním kouření jsem cigarety znovu odložil a po pohřbu jsem si zapálil poslední. Není to dodnes jednoduché, neustále mne napadají myšlenky na cigaretu a tak jsem nakonec zkončil jako příležitostní kuřák. Co to znamená? Když už nevím kudy kam, tak si jednu prásknu a je mi fajn. Takto to běží už asi měsíc, kdy v průměru vytáhnu cca 3 cigarety za den. Hodně mi pomáhá Nováček, které bych chtěl i touto cestou vyseknout obrovskou poklonu nad tím, jaký to je člověk s velkým Č. A vy holky moje zlaté, neustále na vás na všechny myslím, ale momentálně nejsem ve stavu provozovat kavárnu. Rád se za vámi sem podívám, občas něco napíšu a budu se snažit jít do nového roku jako nový opravdu nekouřící kuřák. Mám naplánovanou dovolenou na 16 dnů, tak to bude ten správný čas na to, dát se dohromady a přestat definitivně. Jinak bych vám ještě chtěl popřát hlavně pevné zdraví a to i všem ve vašem okolí, protože když se stane něco tak hrozného jako je úmrtí velmi blízkého člověka, tak mi věřte, dá vám to tak na frak, že cigareta bude pro vás vysvobozením. Všem vám přeju, aby se vám to nestalo, dávejte na sebe i své blízké pozor a těšte se z každého dne. Zatím ahoj a držte se.
Přidat nový komentář