Nevím, čím mám začít. Já vůbec nevěděla o druhé diskuzi na Odvýkání kouření. Jsem tam teprve krátce, tady jsem Lído již dost dlouho. A proto jsem jela na ten sraz a překvapilo mě, že někteří zase vůbec nechodí na tuhle diskuzi. Tady chodí jenom Mona A Martina. Proto jsem moc ráda, že mě tak skvěle přijali, protože oni se již znali.Stálo to za to, já to potřebovala, za začátku mi šlo odvykání lehce, ale teď je to horší. Zajímavé je, že největší chutě mám doma, kde stejně jsem kouřila jenom v lodžii.A na srazu mi skoro všichni řekli, že to je normální, že začátky byly dobré a pak to bylo horší. Ale zase se to zlepší a bude to čím dále lehčí.To byla zase takové povzbuzení, proto jsem také chtěla jet.Sigrid, jsem moc ráda, že jsi se ozvala. Vždyť ty jsi mě také hodně povzbuzovala, když jsem zkoušela přestat poprvé. Já při braní Champixu měla pořád erotické sny. To je zajímavé, že to měla většina.Sigrid, a jsi v Česku? Mě by zajímalo, jestli jste měli nějaký sraz i z téhle diskuze. Máš pravdu, jsme tady teď dobrá partie. jednu dobu to nebylo dobré. Snad se vrátí i ti někteří dobří, kteří pak tady již nechtěli psát.Greeno, napiš zase nějaké povzbuzení. A co s tím jídlem u mě je to katastrofa. Mě začínají chodit SMS od známých, kteří se již od někoho dověděli, že nekouřím a jsou z toho v šoku. Lído,asi se neznáme, nevím o nikom, kdo by rok nekouřil. Když tak se ozvi. [email protected] Je to fajň, že se ozýváte. Je to neuvěřitelné, kolik lidí asi čte tyhle diskuze.Zdenko, vítám tě doma. Jdu si dát něco k snědku. Dnes naposledy. Patriku, drž se. A co Ondra, nějak se neozývá.
Přidat nový komentář