ahoj,zdravim vas , a i kdyz jsem tak daleko porad jsem s vami,tady je rano,a ja mam prave rano nejvetsi chute na cigo,
Dovoluji si take napsat neco k champixu.
Vim ze by bylo idealni prestat bez neho,uz proto , ze je to docela drahe., ale verte ze ja jsem takovy test asi na champix,protoze vloni jsem diky nemu si 4 mesice uzivala nekoureni,byla jsem nadsena,radost velka, to zname asi vsichni, ale pak se stalo neco pro mne hodne smutneho, cigarety me vlastne vzaly muze a ja nehlede na to,ze jsem videla na vlastni oci co je rakovina plic se vsim vsudy tak jsem v ten den opravdu opet sahla po cigarete, nic me nezastavilo, ani strach z nemoci,pak kdys to nejhorsi odeznelo, tak jsem se o to opet pokousela,marne,nechla jsem si cas a zacala opet cham. brat,3 mesice,nyni jiz vice jak 4 mesice nekourim opet, ale nejsem z toho venku,to me verte,staci malo a chut je velka,byla jsem silna kuracka,nejsem na to vse pysna, ale verte ze nyni se citim lip, ale zpet k cham., je to dobry pomocnik, to ano, ale vy co do toho jdete urcite musite vedet ze to UZ NECHCETE,cham.,pomaha pri startu v nekoureni,ale pak uz je to o vuli.to jsem zjistila na sobe a asi tady nepisi nic noveho,jenom z tech prispevku jsem pochopila ze chlapi maji silnejsi vuli.Tak i ja se stavim k cham., pozitivne protoze me pomohl, a co ctu i dalsim.
Jinak se omlouvam za tecky a carky,na tomto laptopu moc neumim, jsem ale rada ze mohu i odtud byt s vami v kontaktu.
Nez jsem napsala svuj prispevek tak tady sedim u bazenu a leje ze mne, je tu velke vedro a vlhko.Tak asi tusite co udelam{{{, tak se mejte drzte se, ahoj vsem.zdenka
Přidat nový komentář