Ahoj Greeno, Bobčo a ostatní, dík za podporu a všem za vaše příspěvky. Taky zrovna nejsem v úplné pohodě, ale zatím, ale podotýkám zatím - jsem to zvládla. Teď budu asi děsně uvědomělá, ale jednu docela krizi jsem zvládla tím, že jsem si řekla, že tím že si zapálím, tak fakt nic nevyřeším (ale to jsem si chvíli před tím vzala tabletku - těžko říct, jak by to dopadlo, kdybych třeba brala už jen tu 1, nebo vůbec nic. S chpx je holt člověk hrdina.). S váhou Greeno a ostatní lidičky je to můj celoživotní boj. Teď jsem si řekla, že prostě MNE se ňáký choutky nebudou týkat - to asi známe všichni. Je to zvláštní, ale zatím fakt nemám pocit, že bych musela nějak výrazně pojídat bonbony atd., což ovšem neznamená, že by mne ale večer nehonily moje starobylé hlady, choutky a chutičky. V práci se snažím - zelenina, pokud možno netučné sýry atd. - večer napřed tvrdá dieta a pak uzobávání. Ale to už u mne bylo, jak už jsem psala i dřív. Teď už zase chodím 2x týdně cvičit do STOBu (pro neznalé Stop obezitě) - je to bezva, tam už chodím asi 5 let, tak mám pocit, že pro sebe konečně zase něco dělám - tedy kromě toho NEKOUŘENÍ. Váha zatím furt stejně děsná, ale zatím nic navíc. Hubnout samozřejmě chci, jako ostatně pořád. Taky se děsím toho, až pilule vysadím, nevím, jestli to zvládnu. Ale někde v průběhu diskuse jsem četla, že optimální je tak půl roku - tak budu pokračovat. Zatím zvládám i hospůdku s hulícími kamarády. No je to levnější než cíga a možná i zdravější. Jo a ty cigára v kabelce - to nám říkali ve STOBu, v kurzu hubnutí - že si ale fakt nemáme nic zakazovat, natož pak se za přestupky trestat a když si tedy ale vážně nemůžeme pomoct... je lepší si zahřešit, vědět to, a pak to napravit - to je vlastně taky trochu pro Bobču. Ty dvě cigára jsou prostě jen 2 cigára, až bude líp, tak to zase napravíš, nepropadej pesimismu. Věř si!!!!! Jo a mladí tvrdí, že to na ně nepůsobí, brali měsíc - 1 dávku. Tak nevím. Ale prý zase začnou - aspoň někteří. Držím palce nám všem. Janča
Přidat nový komentář