Vážení diskutující. Všichni ti, kteří přestali kouřit, si zaslouží pochvalu a uznání. Ti, kteří nepřestali si pochvalu nezaslouží. A ti co nevydrželi, tak ti si musí vybrat sami co vlastně chtějí. Myslete si o mne co chcete, ale Vy stará parta, o kterou se tady opíráte, tak kde jste? Objevila se převážně ta část z vás, která nevydržela nekouřit. Tak o co vám jde?. My co nekouříme, my jsme frajeři. A na rozdíl od vás máme ještě NEKUŘÁCKOU kavárnu. A co máte Vy? Pouze slova pohrdání nad těma, kteří nekouří ale zároveň nechválí vás, znovukuřáky. Tak kde je chyba. Na které straně vlastně jste? Na straně vítězů, kteří budou pomáhat, nebo na straně poražených, kteří pomoc potřebují. Vyberte si. Dobrovolně. Svobodně. A na závěr k meritu věci. Píšu vám na tuto diskuzi naposled. Ne proto, že bych nechtěl ostatním pomoct a poradit, ale proto, že mezi námi / vámi jsou prasata v lidské kůži. Podrazáci, podvodníci, lháři. Dnešní sled událostí mne nutí k radikálnímu řešení. Nechci s vámi mít nic společného. Hlaďte si na prsou falešného Karla, o Jardovi, který je dnes na této diskuzi poprvé a má informace a přehled jako dlouhodobý disutující, ani nemluvím. Spoléhejte na falešné lidi s několika přezdívkami a nadávejte těm, které vůbec neznáte. Ve spojení s "odvykáním kouření" a "doktorkou" jsem se přesvědčil, že ten, který to nejen tady, ale i na jiných serverech spískal, je falešný hráč, který pomluvil mne a označil mne za autora mazání příspěvků a blokování lidí. Je mi z toho na zvracení. Nesnáším lidi, kteří o sobě tvrdí, že jsou borci, že jsou super, ale ve skutečnosti jsou pouze kanystrem hnoje. Smrdí to až sem. Fuj. Styď se Jardo. Styď se Karle. Možná, že vás je víc. Kdoví kdo z vás používá více nicků, kdo vystupuje v několika rolích. Ano, je smutné, když má někdo zdravotní potíže, ale kdo je dnes nemá. Ale to, že je Karel nemocný, to přeci není výsada pro to, aby mohl lhát a ještě ho za to budeme milovat a chválit?! Chyťte se za nos, podívejte se do zrcadla a řekněte si sami do vlastní tváře, že máte čisté svědomí, že si stojíte za tím, co říkáte/píšete. A na úplný závěr chci jenom popřát všem, kteří opravdu chtějí přestat kouřit, ať vydrží, stojí to za to. A holky, však vy víte které, rád se s vámi budu i nadále potkávat v nekuřácké kavárně.
Přidat nový komentář